mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label sepak takraw. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label sepak takraw. Papar semua catatan

Rabu, 31 Mac 2010

Penantian yang sekian lama ditunggu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarAkhirnya.. Setelah sekian lama menunggu. Akhirnya team takraw aku berjaya jugak menembusi hingga ke Final. Aku tak target banyak kali ni..Cukup sampai semi jer.. Sekali tetiba datang hangin.. Terus sampai ke final. Alhamdulillah.. Kelakar pun ada.. Dari mula kami main sampai ke semi.. memang hempas pulas.. terjerit-jerit cam tarzan.. memang psyco pihak lawan habis-habis.. Sekali sampai final.. aku lepak jer kat tepi ngan cikgu maarof.. Main rilek jer.. Aku dah nampak, si haiqal memang dah tak larat.. Team dia memang kurang sorang lagi player.. Harap dia ngan adik dia haiziq jer nak cover permainan.. Kasi jer la.. Apa pun aku dah puas hati sebab target aku dah bolos.. dari semi terus sampai final.. Memang tak terkata.. Yang paling best masa game last la.. Lepak jer kat tepi.. memember sekolah lain pun naik heran apasal kitaorang dah rileks jer.. Sebenarnya sekolah aku memang banyak bertuah hari ni. Mula dengan susunan awal lagi dah nampak.. Team A aku jumpa team B sekolah-sekolah lain, masa cabut undi kat quarter aku dapat bye.. Apa lagi.. Hoyeee!!! memember lain semua tak puas hati ngan aku.. Mana taknya.. lepas cabut jer aku terus lompat beb.. Terus masuk semi.. Target aku datang menggolek jer.. Walau apa pun.. Terima kasih bebanyak pada semua yang membantu aku, cikgu-cikgu sekolah aku yang banyak memberi sokongan moral, cikgu praktikal yang turut join sekali, penganjur, cikgu-cikgu sekolah lawan dan sesapa saja yang turut serta lam game takraw ni.. TQ, TQ beri-beri much..

Lepas habis jer tanya bebudak.. korang nak makan kat mana.. McDee.. Ayuh kita pergi.. Yihaaa!!!

::Klik untuk cerita penuh::





©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesampai jer aku terus pilih port untuk bebudak aku. Terus usya pihak lawan.. Nampak cam leh makan jer...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom makan dulu.. Game kita lambat lagi.. Sesambil tu jeling menjeling gak pihak lawan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah start dah.. Skudai baru.. antara yang best gak.. Team B kena tibai gegiler ngan bebudak nih..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Skudai batu 10 kurang menyerlah tahun ni.. Pun team B kami kena tibai jugak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Haaa.. takut aku nengok cikgu2 team lain.. garang wooo.. aku jer yang banyak psyco. Buat bising.. hahahaha..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Belasah dulu sementara nunggu semi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Iqa bersama hasil tangkapan hari ni.. pergghhh.. suka hati tul semua budak.. McD pun bagi banyak cenderahati kat bebudak aku.. TQ McDee.. Saya mesti pilihhh!!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa jadi ngan buku program aku.. hahaha lunyai.. tapi tak la sampai hancur kan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok.. kan ok lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kalau lipat terbalik nampak elok lagi ni haaa..



Enjoice...Sharing is power!!!