mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label uda. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label uda. Papar semua catatan

Ahad, 10 Ogos 2014

A night at Jakel Trading, Uda


A night at Jakel Trading, Uda. Aku memang paling tak suka gi sini. Seriously. But. What other choice we have here. Paling senang. Paling dekat. Sedia duit aje le. Rupanya makin awal tutupnya sekarang ni. Ye lor. Bil letrik ajer pun dah makin melambung kan. Lam 9.15 malam dah mula tutup. Apa pun dapat jugak la apa yang dicari. Kain untuk wat baju ngandung.

Jumaat, 3 Januari 2014

Kain untuk tudung iqa

Kain untuk tudung iqa. Jakel uda jugak akhirnya. Nak tudung sama kaler kain. Susah tul.

Rabu, 21 November 2012

Noor Azila Nasi Ayam

Emmm... tutup pulak nasi ayam depan masjid uda. Maybe setiap selasa dia tutup kot. Tapi takpe. Banyak lagi kedai nasi ayam best kat uda ni. Ni contoh dia. Aku makan nasi ayam goreng ayam sambal, firdaus amik nasi ayam black pepper. Yummy...

tutup la pulek

jom ke noor azila

cincau bandung

ais limo

nasi ayam black pepper

nasi ayam goreng ayam sambal

ayam sambal

ayam black pepper

terliur la pulak nengokkan ais sirap limo nih


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Isnin, 24 September 2012

Berkampung di PKG

Minggu ni berkampung lagi di PKG. Masih kena touch up here and there untuk presentation KIK kami. Hope for the best.

mknace unlimited™ | Berkampung di PKG
tempat kami berkampung



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Sabtu, 30 Oktober 2010

ePenyata Gaji dan eLaporan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mulai bulan Oktober, semua kakitangan kerajaan memang tak akan dapat dah lagi slip gaji macam biasa. Sebabnya kerajaan dah memulakan sistem aplikasi ePenyata Gaji atas talian ni. Lepas ni semua kakitangan kena mendaftar dan maintain sendiri penyata gaji dia. Dah test dah semalam, memang ok la. Cuma dok terpikir camna la nasib yang agak kurang celik it nih..

Pekeliling penggunaan ePenyata Gaji
Tatacara Penggunaan sistem ePenyata

Right klik dan pilih save link as sahaja..TQ

Enjoice...Sharing is power!!!