mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label big apple donut. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label big apple donut. Papar semua catatan

Rabu, 21 November 2012

Edisi Paksarela ke Jusco Bukit Indah

Balik ja dari SDARY, mama sudah ajak paksarela ke Jusco bukit indah. Nak cari cadar. So, usha usha lebih kurang. Beli yang berbaloi la. Pastu di beli donut kat big apple. Jengjalan usha kedai kedai yang kena boikot tu. Tapi setakat kat bukit indah ni orang tak endahkan sangat pun... maybe sebab singaporean, or maybe diaorang memang tak layan berita tv kot. Agaknya la kot. Yang pasti satu jusco dah bersalji. Hohoho... aku rasa nak raya pun ketupat naik lambat. Ni. Sebulan sebelum dah mula. Entah la....

bukan pilihan aku

beli donut

salji tuh

siap tiup trompet lagi

restaurant street yang lengang

donut yang perlu dihabiskan

derian yang juga harus dihabiskan

rak baru yang perlu disiapkan

cadar pilihan hati


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 22 Julai 2012

Bulan Julai yang over sibuk

mknace unlimited™ | Big Apple Jusco Bukit Indah
Mari pilih donut kat big apple
Awal bulan Julai ni tetiba menjadi sibuk. Sedari awal bulan sampai ke sebelum bulan puasa, jadual aku jadi sangat packed. Over packed! Bayangkan mula 2-3 aje dah sibuk mesyuarat di Putrajaya untuk Barisan hadapan. Baru ja balik dah mula sibuk dengan Dialog Nasional. Kena pulak jaga bahagian Publisiti dan Siaraya. Dari sebelum sehingga semasa. Jadi sangat sibuk. Habis ja Dialog sambung ke Kuala Lumpur untuk mesyuarat MAP pulak. Adohai. Nak pulak drebar buat hal pagi tu. Dah kena drive sendiri. Balik Jemaat lepas ingatkan nak amik cuti, sekali ada awareness programme la pulak. Layan semua. Hari senin ni aku cuti. Tu pun tak tau sekiranya tetiba kena panggil. Harap harap dapat aku cuti hari senin tu. Dah over stress dah ni rasanya.

ps : Blog pun dah tak sempat nak dimaintain lagi. Tu kira OK lagi, yang sampai tak sempat call bini sendiri sapa nak jawab! Haaa... kau jawab la sendiri. Kui kui kui.

pss : hari ni banyak la entry entry terlepas akan aku masukkan. Watch out!!!



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Rabu, 16 Mac 2011

Besday boy Encik Ziqri

Klik untuk gambar yang lebih besar
Dah setahun dah umur saya
Ahad lepas, encik ziqri dah genab setahun. Tak buat majlis harijadi ke apa. Just makan donut sushi big apple. Sekali tu ajer kot beli. Manis terlebih. Len kali beli donut biasa dia ajer la. Malam tu makan makan, pastu amik gambo kenangan setahun. Nanti bebeso leh nengok balik dan ketawa reramai.. Kikiki.. Sorry, lambat haplod. Memang bizi sangat pasal kena handle e-operasi di saat saat getir. Apa pun.. hepi besday untuk encik ziqri...

Browse untuk lihat lagi 16 foto>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bersama kak ngah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni jer yang tinggal.. satu jer.. aku lagi cepat ambik..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kak ngah nak bawak saya gi mana ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
posing bersama geng geng pompuan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
our famili.. macam dah chubby dah kan si baju oren tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
lagi posing

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kak long baru masuk

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
abah pun join

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ngantuk la pulak saya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni kan saya yang punya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
apasal mama kasi kat kak ngah ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kak long asyik makan yang cekelat jer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
saya makan strawberri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
hmmm.. manishh tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
makan yang kak ngah punya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
aaaa....


Enjoice...Sharing is power!!!