mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Dua sebab utama kenapa Malaysia tak dapat cuti hari ni. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Dua sebab utama kenapa Malaysia tak dapat cuti hari ni. Papar semua catatan

Isnin, 9 Januari 2012

Legoland Malaysia

Klik untuk gambar yang lebih besar
Roller coaster pun dah siap tercangcang tu
Tempat dia menarik. Kat Nusajaya ja. Kalau lalau ikut lebuhraya pesisir, dah sampai ke kawasananjung tu, korang akan nampak constuction dia sedang berjalan sebelah kiri korang.
Aku setiap hari lalu sini. Ramai gak yang tanya. So kali ni aku share gambo construction dia yang dah hebat nih. Tapi gambo pakai henpon cabuk ja la kan.
Tengok dia punya site memang nampak hebat. Aku selalu gak search kat google, nak tengok apa yang bakal ada.. memang hebat. Sehebat harga tiketnya. Kalau ikut bukan dibawah 100 la. Apa pun kita tunggu launch dia nanti. Sekurang kurangnya tak payah la pergi singapore lagi untuk berlibur di taman tema cenggini kan.

Enjoice...Sharing is power!!!



Klik untuk gambar yang lebih besar
Ni tak silap aku water ride ni

Klik untuk gambar yang lebih besar
Ni bangunan pameran lego la agaknya kot




Selasa, 22 November 2011

Dua sebab utama kenapa Malaysia tak dapat cuti hari ni

1. Bola tu hanya portion kecik ja lam sukan sea. Lain la kalau kita dapat potong indon dari segi pungutan emas kan.


2. Paling penting. Sebab Johor cuti. Kalau diberi cuti, Johor automatik tambah satu hari lagi. Sapa nak cover kertas Add Math SPM.


ps : Asyik nak cuti ja, apa kes. Dah... Gi buat kerja sana nun.


Published with Blogger-droid v2.0.1