mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label night shoot. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label night shoot. Papar semua catatan

Isnin, 19 Mei 2014

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Majlis Pelancaran Sambutan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2014

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Majlis Pelancaran Sambutan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2014. So. Entry ni adalah yang terakhir untuk siri perayaan hari guru kebangsaan. This is the grand finale of the series. Memang hebat. Marbeles. 1 jam ja majlis berlangsung. Penuh dengan pengisian. Terbaeekkk!!!!

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Majlis Pelancaran Sambutan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2014
majlis pelancaran oleh TPM

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Sampai habis bateri gadjet aku

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Sampai habis bateri gadjet aku. Sekali lagi aku terkena. Kali ni lagi best. Masa aku sibuk nak cari angle paling best untuk ambik gambar tun tadi. Henpon aku terjatuh. Kabel tertarik. Hancus kabel tu. Balik bilik. Aku hanya ada 1 kabel pengecas untuk tiga gadjet. What to do. So. Cas yang penting dulu. Henpon. Camera. Belasah dulu gambo KLCC cam biasa. Pastu sentiasa nengok. dan tukat gadjet seterusnya untuk di cas. Pengalaman. Pengalaman.

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Sampai habis bateri gadjet aku
KLCC. Again.

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Jamuan Makan Malam Negeri Erti Budi

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Jamuan Makan Malam Negeri Erti Budi. Memang lain daripada yang biasa. Sangat kreatif. Dari segi penganjuran, pengurusan dan persembahan. Memang tabik lah. Diuruskan sepenuhnya oleh YDP YDP PIBG sekolah sekolah Kuala Lumpur. Memang terbaeekkk!!!! Salute.

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Jamuan Makan Malam Negeri Erti Budi
persembahan finale dari semua YDP YDP sekolah sekolah Kuala Lumpur

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Forum Pendidikan

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Forum Pendidikan. Sebelah petangnya. Ada forum pendidikan. Menarik. Isunya bebas. Apa sahaja berkaitan pendidikan. E e sistem yang banyak. PPPM. Kompetensi. Memacam lah. Memang terbaeekkk!!!!

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Forum Pendidikan
3 ahli panel yang memang marbeles in their own field

Ahad, 18 Mei 2014

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Pameran Festival Hari Guru

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Pameran Festival Hari Guru. Pameran kat sini agak strict. Tanya urusetia katanya memang pengurusan PWTC agak strict. So. Hanya dari jam 10 pagi - 5 petang ja dibuka. So. Ambil peluang ni untuk explore. Tapi aku lebih banyak ke booth booth under KPM. Banyak perkara yang aku nak tahu dari mulut pemiliknya sendiri. Terbaeekkk!!!!

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Pameran Festival Hari Guru
our team

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Oasis on the roof

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Oasis on the roof. Sementara nak tunggu pameran dibuka. Jenjalan amik angin kat pool jap. Sambil riki. Petangnya leh terjun nih.

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Oasis on the roof
memang kelas la sini

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Aktiviti senamrobik

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Aktiviti senamrobik. Tak banyak picas aku ada. Penganjur cuma nak 5 orang guru terlibat dari setiap negeri. So. Guru Muda yang terpilih untuk menghadiri program ni. Uruskan peserta di hotel. Bergerak ke SM Sains Seri Puteri.

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : Aktiviti senamrobik
menunggu peserta kelima yang masih lum muncul

Sabtu, 17 Mei 2014

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : KLCC - from dusk till dawn

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : KLCC - from dusk till dawn. Layannnzzz.. Dah dapat bilik menghala ke situ. Apa tunggu lagi kan. Peluang yang jarang cenggini. Amat pantang dibiarkan.

Perayaan Hari Guru Kebangsaan kali ke-43 : KLCC - from dusk till dawn
layan la no