mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pemasangan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pemasangan. Papar semua catatan

Jumaat, 17 Ogos 2012

Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012

mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
Sesi pemasangan super poster spm ict jpnj 2012
Petang khamis, dinding kosong yang semua orang pandang ketika masuk ke sektor pengurusan maklumat; akhirnya berisi. Poster super hasil kerja tangan Fadzli akhirnya berjaya memenuhi kawasan yang kosong sejak memula duduk di bangunan baru nih. Cool... Lets picas do the talking..

ps : naruto pun naruto la..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
mula samakan, adjust

mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
ramainya penonton... semua ahli sektor sendiri

mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
samakan untuk part kedua

mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
dah boleh clear dah bahagian sticker ni
mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
susah gak yea nak pasang

mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
samakan tulisan yang bertindan
mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
dah finale dah

mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
pandangan penuh super poster spmict 2012

mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
pandangan dari sisi kiri poster

mknace unlimited™ | Pemasangan super poster fungsi dan organisasi sektor pengurusan maklumat jpn johor 2012
pandangan dari sisi kanan poster

Khamis, 12 Julai 2012

Sekitar pemasangan banner DNPN 2012 Johor

mknace unlimited™ | Pemasangan banner DNPN 2012 Johor

Pagi tadi dah dapat foto-foto pemasangan banner dari pencetak. Alhamdulillah... semua banner dah setel. Tinggal banting yang akan mula dipasang hari ini. Harap semuanya akan berjalan lancar. BTW, thanks to abang Farid and his crew for this event.

ps : kena beli galaxy note gak nih bila nengokkan foto yang di send nih... kui kui kui


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Pemasangan banner DNPN 2012 Johor

mknace unlimited™ | Pemasangan banner DNPN 2012 Johor

mknace unlimited™ | Pemasangan banner DNPN 2012 Johor

mknace unlimited™ | Pemasangan banner DNPN 2012 Johor

mknace unlimited™ | Pemasangan banner DNPN 2012 Johor

mknace unlimited™ | Pemasangan banner DNPN 2012 Johor

mknace unlimited™ | Pemasangan banner DNPN 2012 Johor

Rabu, 17 November 2010

Penyambungan kuasa oleh TNB

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 15 November 2010
Masa : 5.30 petang
Tempat : Jalan Wawasan
Mood : Kalau tak siap nih bergelap la malam nih

Balik ja kije petang ni dah nampak keter lori penuh depan rumah aku. Pergghhh.. Semua dah datang, TNB, kontraktor. Memang penuh lah depan rumah aku nih. Nak tak nak. Parking belakang ajer la. Nak buat camner. Diaorang start buat kije penyambungan dari kul 10 pagi kata mak. Maknanya dari pagi tadi la orang dah takde karen. Layan ajer la nengok orang wat kije kat luar rumah. Ye lah.. nak buat apa lagi. Karen takde. Kan terbengkalai sumer kije.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nak wat camner, parking aje la kat belakang nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dia ganti kotak janakuasa yang baru

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa kena nama bender kat atas tu ntah, transformer kot

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pasang bang, pasang betui betui tau

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bebudak kampung pun turut sama lepak nengok diaorang wat kije

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Leh tahan lama jugak asik dok perbetul kedudukan ja. Ya lah.. kang tak betui susah pulak nak perbetui nanti

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Amboih.. sekor ni pun sibuk mengusha jugak ka

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Masih dok pasang benda alah ni lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK ngam

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah betui baru leh buang rantai pengangkat tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK dah boleh tarik dah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kerja kerja skru menyekru diteruskan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sementara tu kontraktor membantu lam urusan perkabelan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap pasang besi penghalang tu, mana tau ada yang gila nak kaya cepat datang mencurik ka apa nanti

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kesan tayar lori tadi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pergghhh.. lalu sebelah keter aku tuh.. ngeri beb.. kalau tanah pun leh jadi gini.. dah la sipi sipi ja dia bawak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK.. bulldozer pun dah mula bergerak nak mengambus tanah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni yang kat depan rumah aku.. dah setel

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK.. sudah boleh kasi kambus semua ya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bebudak pun dah makin mendekatkan diri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Brader ni terpaksa menghalau.. kang kena cangkul ka apa kan dah susah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok la deretan fius kat atas kotak tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa lagi yang dibuatnya tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Brader nih dah tak sabar nak pasang fius tu dah tu.. aku lak dah tak sabar nak buat kije kat pc

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lori ni pun dah sampai..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kalau lepak lepak kat tangga ni mesti best kan

Enjoice...Sharing is power!!!