mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Penutup. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Penutup. Papar semua catatan

Jumaat, 3 Oktober 2014

Putrajaya, penutup kesibukan minggu ini


Putrajaya, penutup kesibukan minggu ini. Daripada hari Ahad, sampai la ke Khamis. Penuh dengan mesyuarat. Satu demi satu. And lastly, Putrajaya sebagai penutup. Penat punya cerita. Leh terlelap lam kereta. Masa balik ke JB semalam. Jarang aku lelap. Kecuali bebetul penat. Layan ajer la.

Jumaat, 22 Jun 2012

Mesyuarat Penutup Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor

mknace unlimited™ | Mesyuarat Penutup Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor
Rumusan hasil audit oleh ketua auditor
Alhamdulillah. Semua dalam keadaan baik dan terancang. Tahniah pada semua.

Terima kasih atas perkongsian idea yang dicetuskan sepanjang proses audit berlangsung.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Mesyuarat Penutup Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor
Barisan auditor dari selangor
mknace unlimited™ | Mesyuarat Penutup Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor
Ketua Auditor
mknace unlimited™ | Mesyuarat Penutup Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor
Pegawai kualiti dari gombak
mknace unlimited™ | Mesyuarat Penutup Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor
pegawai kualiti dari klang
mknace unlimited™ | Mesyuarat Penutup Audit Dalam MS ISO 9001:2008 JPN Johor
pegawai kualiti dari hulu selangor

Khamis, 10 Mei 2012

Kursus Peningkatan Profesionalisme Emis Online Negeri Johor 2012 - Penutup

Semalam hari last untuk semua JU negeri di Kolej Matrik ni.Alhamdulillah. Semua berjalan dengan lancar. Lepas ni boleh la buat kursus untuk guru data di daerah masing masing.



Bangunan utama



Bilik kuliah di tingkat 3, actually



Taklimat terakhir



Isi borang borang berkaitan




Lepas ni ada kuiz... pop kuiz




Sesi menjawab kuiz




Ni geng JB nih.. nampaknya ada 3 bunga ja lam JU negeri..




Penyampaian sijil penghargaan pada team eprd kl. Apasal aku nampak so chubby.. hehehr




Team JU EMiS negeri




Jumpa lagi di Pasir Gudang, hari ini.


Posted via Blogger PC edisen

Sabtu, 2 April 2011

Kejohanan Padang dan Balapan MSSD Johor Bahru 2011 - Penutup

Klik untuk gambar yang lebih besar
Upacara penyerahan semula bendera kejohanan..
Semalam, berakhirlah kejohanan padang dan balapan mssd jb. Yang best pasal ada balik acara pegawai. Saja suka suka. Dan macam biasa.. kitaorang kalah. Nak buat cemana kan. Kasi can jer tu sebenarnya. Hahaha..

Browse lagi untuk 19 picas ATAU
Browse ke FB untuk keseluruhan gambar



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Meh wat panning .. walau tak nampak sangat kesan motion kan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
orang kuat majlis hari ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
jamuan vip

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
jamuan orang awam

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
best kalau dapat lari cenggini..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
upacara penyampaian pingat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
walau oku masih boleh kalahkan peserta lain.. perghhh.. laju nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ramai yang jatuh bila dah sampai penamat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
peserta lelaki lebih jelas persaingannya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
sedia nak lepaskan peserta acara pegawai.. tu yang pakai sarung tangan mj tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
walau dapat tempat terakhir, azam tetap melambai untuk menagih simpati juri dan penonton

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
semua berkumpul untuk acara penutup

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucapan dari PPD maybe last sebagai PPD pasal lepas ni akan ke KPM sebagai ...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
penyampaian pingat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
penyampaian piala

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
peserta terbaik

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
olahragawan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
upacara penurunan bendera kejohanan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
peserta terbaik disamping olahragawan dan olahragawati


Enjoice...Sharing is power!!!