mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Jalan jalan cari mak andam. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Jalan jalan cari mak andam. Papar semua catatan

Ahad, 24 Jun 2012

Jalan jalan cari mak andam

mknace unlimited | Jalan jalan cari mak andam
Ada signboard tu depan rumah
Petang tadi, petang sabtu tu la; kitaorang kuar, target nak gi rumah mak andam & nak gi air hitam cari barang barang lagi. Tapi lepas sampai rumah mak andam, terus tukar plan, air hitam kensel supaya dapat time berbincang yang lebih tenang. So berbincang la kami dengan ... tak tenang jugak pasal kebudak buat hal la pulak kat sini. Terus tak reti dok diam sampai last last aku lepak luar rumah dengan hero sorang ni.. Adoyaiiii... Apapun perbincangan success...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | Jalan jalan cari mak andam
Mama lead perbincangan
mknace unlimited | Jalan jalan cari mak andam
Ada Remy Ishak kat penjuru sana
mknace unlimited | Jalan jalan cari mak andam
Encem boy yang hampir tidak terkawal