mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label best athlete. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label best athlete. Papar semua catatan

Khamis, 4 Februari 2010

The colourful faces of SKTTA - Athletes

©2010mknaceunlimitedHari ni ada pertandingan olahraga peringkat zon. Aku tak pergi, macam biasa; tapi aku dah bersedia untuk merakamkan wajah-wajah bebudak ni sebelum diaorang pergi ke sana. Memang best ambik gambo bebudak ni. Bebudak aku memang senang nak berposing and muka diaorang memang ada kelas yang tersendiri.

Petang ni 9 orang atlit akan mewakili sekolah untuk pertandingan ni. Petang ni pun kata Cikgu Maarof, melibatkan acara padang jer. Pastu nanti yang belen dia dan balapan nanti dia akan buat Khamis minggu depannya pulak. Perrgghh.. lama tu nak nunggu. Tempat pun leh tahan. Nun kat Stadium Larkin sana nu. Petang ni buat kat Kuo Kuang jer. Dan sekolah aku cam biasa, kena handle Quatermaster..

Posing-posing yang aku amik ni bermula dari tempat diaorang buat preparation iaitu di Bilik Sukan. Hahaha.. Dah la aku pakai 70mm.. Sampai ke dinding amik gambo nak bagi semua leh masuk. Rapat-rapat habis korang berposing..

::Klik untuk cerita penuh::


©2010mknaceunlimited
Apa la yang dibuat ustaz aku sorang ni. Sibuk bebeno ngan gunting aku tu. Letak balik la gunting tu ustaz. Takyah dok buat praktikal kat jari-jemari tu.

©2010mknaceunlimited
Pantang diarahkan muncung lensa ni, mesti berposing. Yang paling best bila aku taruk flash depan muka depa ni. Apasal cikgu letak flash depan kitaorang ni. Eheh.. menyala sendiri la.. Magic tul..

©2010mknaceunlimited
Nak letakkan nombor kat baju ngan pin pun nak berdua.. Eleh eleh eleh.. Tak bawak rekorder minggu depan siap korang..

©2010mknaceunlimited
Gaya macam seksi. Tapi cuma tak berbaju jer, pasal tengah dok taruk pin kat nombor kan. Itu yang orang cakap, sekeping gambar boleh membawa seribu cerita..

©2010mknaceunlimited
Ni aku amik kat tepi dinding kantin sebenarnya. Pasal aku rasa kontrast betul ngan baju yang depa pakai. Sort of la. Lagi ok dari berposing tengah panas nu kan..

©2010mknaceunlimited
Haaaa... tepon boyfriend kaaa... Tak laaa cikgu...

©2010mknaceunlimited
Sekali dah penuh daa boyfriend kat belakang.. Aiyooo...

©2010mknaceunlimited
8 dari 9 atlit yang turun berjuang petang ni. Sorang pergi sendiri dengan bapak dia. Yang baju oren tu bukan atlit ya.. Tu teacher of the year..

©2010mknaceunlimited
Posing maut, tapi jangan sampai maut pulak ye...

©2010mknaceunlimited
Aku paksa Iqa amik gambo. Dia taknak, siap kena pegang lagi. Sekali menangis la pulak. Bukan sikit-sikit, melalak tak ingat tu.. Susah tul nak amik gambo iqa kat sini..

Isnin, 12 Oktober 2009

SKTTA's 2009 Sport Day best athlete



Placed at Dataran Kejat, at school assembly; a special ceremony was held to annouced the best athlete for each category. Congrat for Merak as its athlete almost conquered most of the category.


Photo Montage