mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 1000 km. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 1000 km. Papar semua catatan

Rabu, 11 Ogos 2010

Kejapnya dah 1k

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kejapnya meter dah cecah 1k. Ni ler keter yang paling cepat aku jejak 1k. Bukannya apa. Sebab jarak tempat kerja. Maunya tak. Hari-hari berulang mau cecah 100. Tu belum kira outstation lagi.

Semalam dah dok nengok-nengok dah. Ni maunya hari ni jejak 1k. Setakat ni aku dah kira untuk RM50 leh lepas lam 350km. Dua minggu dah tiga kali dah aku isi minyak. Tadi lepas pada lima kedai jer dah sampai 1k. Keluar hp jap, amik gambo.. Ala.. mana ada orang jalan ni pepagi. Tapi gambo blur sikit la, pasal sambil drive kan..

Sampai jer ppd amik sekali lagi. Haa.. baru clear sikit. Apa pun terus call Mok arrange booking service ini sabtu. Nanti nak jalan jauh lagi ni.. Balik raya ke Kedah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni ler gambo abis gegar tu.. noise toksah citer aa

Enjoice...Sharing is power!!!