mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label giant. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label giant. Papar semua catatan

Selasa, 24 Januari 2012

Shopping raid



Memula masuk parkson. Cari supermarket takde. Tanya guard, dia kata supermarket giant dah takeover. So, merayap cari idaman mata. Last last terbeli baju n seluar orlando. 2 set lak tu.

Dah setel situ baru ke giant. Beli beringat. Sebab kami walk walk je ke sini. Tak rok nak kendong kelik ke hotel nanti.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway
mknace xperia

Ahad, 20 November 2011

Bergembira di Giant

Lepas ke kenduri yang sampai tiga tu, so kitaorang langsung ke giant; pasal susu dutch lady murah hari ni. Pasal aku banyak melepak ja, aku tunggu je la kebudak ni main. Dapat la enjoy jap, sementara nak nunggu sesi outdoor minggu depan nanti (aku amik cuti tahun la). Memula kat indoor playground. Pastu kat karosel kat bawah. Terbaeekkk!!!!


Published with Blogger-droid v2.0.1

Ahad, 22 Ogos 2010

Jom Ronda-Ronda : Giant Bukit Indah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pagi ni masa dok selak-selak paper, sekali nampak la pulak susu dutch lady 4,5,6 murah. RM18 jer.. Wahh.. Ini sudah boleh borong nih. Dan memang bebudak ni lebih minum susu dari makan nasi. Sebulan sorang 3 bungkus pek 1kg tau. Pagi petang siang malam dok menggonggong botol susu jer kejermya.

Sempat dok borak lagi tu ngan mama, nak pergi giant mana. Mulanya ingatkan nak pergi giant pulai utama, yang dekat taman u tu; sekali mama cadang kita pergi giant bukit indah jer la. Pasal asyik dok nengok jer dari tesco nun. Masuknya tak pernah pun. So, bermula la cerita kitaorang menyerbu ke giant bukit indah..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah setel sumer.. jom kita bertolak.. tu pun iqa ngan adik sempat gaduh lagi nak duduk mana.. pening-pening

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Alamak.. nampak la pulak bukti inaz tak posa.. jeng jeng jeng.. botol susu bertutup kuning

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah sampai pun giant nih. Cam biasa.. aku pilih parking berbumbung

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sebelah kanan pintu ada kedai juai keter. Ada savvy tu kat showroom sebelah dalam

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sebelah kiri lak ada kedai wat kunci sama restoren.. hmmm... kalau bulan tak posa boleh test nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sempat lagi gi nengok result pertandingan lukis poster hari raya.. iqa memang suka nengok hasil kerja seni nih..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni kategori bebudak cam iqa.. yang tadi tu bebudak tahap dua

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lepak jap lepas habis berbelanja.. Kalau ikut kat lam paper had 3 pek setiap orang.. Last-last, pasal boleh bayar kat dalam.. kami dah beli 9 pek.. alang-alang..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lepak jap sementara kakak-kakak main kat taman permainan pree kat belakang nu ha..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ziqri ngan mama.. ni dah terbangun tido sebab bising sangat. Tadi masa dengan aku bantai tido jer nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Amboih amboih amboih.. sukanya dia..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Suka la tu.. tadi asyik nangis jer..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bersama hasil beli belah bulanan kali ini. Nampak macam banyak.. tapi kami belanja sekali jer sebulan. tu yang nampak cam tak reti-reti nak berenti tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Orang dah makin ramai. Dah petang la katakan. Kami sampai sebelah pagi tadi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ada pameran buku tadi banyak buku cina.. Sian iqa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Iqa dengan inaz tak ingat dunia dah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Wahhh.. dah main panjat-panjat tangga dah ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mama check balik list takut-takut ada yang terdouble keyin..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ini yang dimainnya.. astargfirullah...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cubaan mengambil gambar sendiri asyik berakhir dengan kekecewaan jer.. ni ler yang paling baik aku dapat ambik.. idung pun idung la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah sampai time makan.. tu pasal chubby leh tahan tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tu yang iqa nak main sangat tu.. kereta depan restoren tu ha..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kita tengok tesco la pulak.. asyik dok nengok giant jer kan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Last sebelum balik rumah.. ni sementara mama beli susu nan1 untuk ziqri.. itik pun jadi laa..

Enjoice...Sharing is power!!!