mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label smk hutan kampung. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label smk hutan kampung. Papar semua catatan

Ahad, 31 Mac 2013

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara dijalankan bertempat di SMK Hutan Kampung, Alor Setar, Kedah pada 16 Februari 2013. Sebab aku dah 3 hari disini, aku dah nampak keadaan yang akan berlaku pada hari kejadian. 1st of all, keadaan akan jadi sangat sesak, dan korang akan susah nak parking. Solution aku. Keluar awal. 6.30 pagi dah terpacak kat sini. Parking tempat yang paling strategik. Gi minum dulu. Ada gerai kat depan sekolah. So, aku dapat parking, dapat lepak. Tu sebab aku suka gi memana lokasi awal. Watper nak pepening buang masa dalam jem sedangkan kita boleh rancang masa kita kan.

Jumaat, 29 Mac 2013

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara : Persiapan

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara : Persiapan mula menampakkan kesibukannya. Semua booth dah mula penuh. Baru ada feel sikit. Team GM1M Utara memang best. Semua dah ada pada sebelah petangnya. Penang, Perlis, Kedah. Tinggal Perak ja masih on the way.






















Petang tu jugak kaki en. saiful yang terseliuh masa pi rikki persiapan di sabah di oberhol. Terbaeekkk!!!!










Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Khamis, 14 Mac 2013

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara - Persiapan

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara - Persiapan

Keluarkan semula entry yang dah lepas... lama dulu... kat kedah. seken last himpunan awal. Paginya bertolak dari rumah den kek kampung la kan. Gambar wajib mesti la amik...

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara - Persiapan

Gambar wajib amik setiap pagi - gunung baling

Himpunan Guru Muda 1 Malaysia Zon Utara - Persiapan

dah la makan nasi lemak ikan masin, tambah ikan gelama lagi tu

Ahad, 17 Februari 2013

Jom balik Kedah jom

Jom balik Kedah jom. Walau pada asalnya, memang aku nak terus drive sampai ke Kedah. Nak pi himpunan guru muda la kan. Walau pada mulanya aku memang tak berhajat nak pi. Tapi dah alang-alang cuti sekolah, kampung sendiri pulak tu. Takkan tak mau turun kan. Tempat lain boleh aku pi, tempat sendiri tak pi memang melampau la kan.

Sekali kena kat kulai sampai ke atas jem teruk. Terus call adik. Tidur bangi ajer la. Esok pepagi sambung semula gerak ke kedah. Pasal bila pikir pikir, mau pagi buta aku sampai ke kedah ni. So, pi la lepak ke bangi semalam.

Jom balik Kedah jom

Berenti makan kat pagoh. Punya la ramai orang. nak kata lagu mana, semua tensen pasal jem tadi kan. Kat machap memang full house. langsung aku gerak ke pagoh. nak parking pun sampai dekat setengah jam aku musing cari lot.

Jom balik Kedah jom

ni yang best. apa yang diletak semua sapu licin. orang ramai. senang citer, tadak tengok tengok lagi dah. jumpa ja ambik, bayar, makan.