mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Awesome week. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Awesome week. Papar semua catatan

Ahad, 16 April 2017

Awesome week


Awesome week. Lepas maghrib tadi, aku terus flat. Berat tul mata nak bukak. Macam dah kerja for the whole week. Actually. Memang pun. Cuma aku ja yang tak perasan. Dari Jemaat sampai ke hari ni, aku buat dua kerja at the same time. Konvensyen PAK21 dan Hari Guru Kebangsaan. Sedar tak sedar aje ler. Sebab. Aku just duduk ngadap komputer ja for the whole three day. Walau badan aku tak berada kat lokasi tapi minda dan komitmen aku ada kat lokasi yang berlakunya the event. Ish ish ish. Last communicate dengan mus tadi pun dia kata sambung esok pulak. Dah penat sangat. Baru aku tersedar, sama juga dengan aku. Need some time to rest. Badan aku dah mogok jap. La ni. Terbangun. Sahih la aku dah fresh semula. Masak ni malam ni. Kena fikir cara camne nak rest balik. Sebab biasanya kalau aku dah recharge semula susah aku nak tido balik. Haiyooo..

K. Hari ni kira selesai semua kerja-kerja aku untuk kedua event ni. But untuk Hari Guru... baru 50% selesai. Percetakan aku dah setelkan bersama ngan adi ngan mus pagi tadi. Konvensyen petang tadi dah clear. So. Lepas ni kena all out promosi pulak under firdaus. Apa pun. Esok aku dah nak mula kerja hakiki aku semula. Lepak ngan mus lepas selesai konvensyen tadi. Sedo tak sedo dah dua minggu aku dok pulun dua event besar ni. Sahaja! Aku tinggal minggu depan sahaja untuk verify EKMLTK. Setelkan dengan perkhidmatan tadi. Esok dan lusa aku dan mus akan gerak ke lokasi untuk verify. Maybe dapat bertenang jap dari mikir event beso. Tenangkan diri jap dalam Taman Negara gitu. Kekeke. All the best for the new week!

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,