mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label teacher. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label teacher. Papar semua catatan

Ahad, 16 Mei 2010

Sambutan Hari Guru 2010 Nuri Nusa Perintis

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarPagi Jumaat lepas Nuri Nusa Perintis buat sambutan Hari Guru dia. Tapi yang best si Inaz lupa nak bagitau. Sib baik teacher Yani call bagitau. So, petang khamis tu sempat tolong inaz buat kad nak bagi kat teacher dia.

Esoknya si inaz ni lupa lagi. Dia terbawak beg pulak. Dan yang bestnya, siap tertinggal kat sekolah dia. Sib baik kamera ni tak tinggal sama kat sekolah. Apa pun terima kasih teacherteacher nuri yang mengajar inaz, dan tolong amikkan gambo ni semua.

SELAMAT HARI GURU!!!

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

::Klik untuk cerita penuh::



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!

Selamat Hari Guru dari Balqis

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Hari ni lepak-lepak jap sambil layan tibi. Selasa ni dah sibuk nak kaber MSSM. Tetiba iqa tanya bila nak buat kad hari guru dia. So, terus jer la pi kat pc dan bukak Hallmark card studio. Haaa.. Iqa pilih mana yang iqa nak. OK.. Last-last yang ni yang dia pilih.Semua design iqa yang pilih. Aku tolong sikit-sikit jer. Esok iqa nak bagi kat cikgu-cikgu dia. Pastu aku tanya. Cikgu-cikgu iqa dulu camner. Camner iqa nak bagi haa.. Abah masuk lam internet la. OK la.. nanti abah print satu lagi bagi kat sekolah lama iqa tau. OK..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Yang adik ni pulak dah dibuat hari Khamis lepas. Adik tak banyak crita sangat. Apa yang ada dia amik jer. Tak yah tambah lebih-lebih. Yang bestnya.. Hari guru dia jemaat lepas siap dia lupa nak kasi kat teacher-teacher dia.. Aduhai si adik sorang ni. Senin ni baru dia nak bagi balik. Dan perkara yang paling best adalah... siap tinggal beg kat sekolah lagi.. bersama dengan kad-kad dia ni..

Enjoice...Sharing is power!!!

Google's Header : Teacher's Day Malaysia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Paling best bila header Google untuk hari ni dibuat khas untuk Hari Guru Malaysia. Cun beb. Rasa terharu lak. TQ google..

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 15 Mei 2010

Selamat Hari Guru 2010

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Walau pelbagai rintangan digalas, walau pelbagai tanggungjawab disandang, walau pelbagai onak dan duri terpaksa diharungi, namun; anak bangsa terus dididik dan diajar, dengan tabah lagi sabar. Itulah insan yang bergelar guru yang kukenali. Selamat Hari Guru!

Enjoice...Sharing is power!!!

Selasa, 3 November 2009

Taklimat GSST 8/2009 Johor



One of the backdated event. Placed at Dewan SMK Mohd Khalid on 26 October.