mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Pertandingan mewarna dan melukis. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pertandingan mewarna dan melukis. Papar semua catatan

Sabtu, 26 Mei 2012

Pertandingan mewarna dan melukis - keputusan

Tahniah pada semua yang berjaya. Iqa dapat tempat pertama. Puteri dapat kelima. Adik inaz takde rezeki kali ni. Takpe dik. Nanti kita cuba lagi.

Posted via Blogger X8




Pertandingan mewarna dan melukis - finale

Part ni jer yang spoil. Boleh la pulak buat majlis last kat main enterence. Kalau bagi hadiah takpe la jugak. Ini siap ada game, ada cabutan bertuah bagai. Dah la setiap satu diferent personel pulak tu. Dah membebel orang orang yang baru datang nak membeli belah... aiyoo..

Posted via Blogger X8



Pertandingan mewarna dan melukis - half

Tinggal lagi sejam, rombongan cik kiah dah mula serbu masuk. Mama pun turut sama. Tapi just nak amik foto. Ish ish ish. Kan aku dah kata...

Posted via Blogger X8








Pertandingan mewarna dan melukis - started

Best. First time parent diasingkan. Memang terbaeekkk!!!! Kalau tak, atuk, nenek, mak, ayah semua pakat jadi penasihat tak bertauliah sebelah anak dia. Tapi aku rasa mesti nanti tak terkawal jugak ni...

Posted via Blogger X8








Pertandingan mewarna dan melukis - before

Pagi ni lam 11 pagi, Pertandingan mewarna dan melukis anjuran mydin, nusajaya.
Kumpul kat ruang legar. Pastu semua dibawa ke tempat pertandingan yang entah dimana.

Posted via Blogger X8