mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label larian. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label larian. Papar semua catatan

Ahad, 23 Ogos 2015

6000 peserta #sehatisejiwa sertai larian

6000 peserta #sehatisejiwa sertai larian


Semangat ‪#‎SehatiSejiwa‬ terus membara. Hampir 6,000 peserta ‪#‎LarianSehatiSejiwa‬ ikuti larian dengan 3 kategori jarak 10km, 8km & 5km sekitar bandar Kuala Lumpur bermula dari Padang Merbok. ‪

Foto dan berita dipetik dari FB 31Ogos


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Khamis, 10 Februari 2011

Larian Perdana Mahkota 2011

Klik untuk gambar yang lebih besar
Larian satu Johor tu beb
Tahun 2011 ni merupakan tahun yang agak sibuk untuk Pendidikan Johor khususnya. Tahun ni Tunku Mahkota Johor akan mula menjalankan kembara tahunannya ke arah pendidikan pula. Acara larian ni menjadi acara pertama yang melibatkan kembara TMJ.

Hari Sabtu ni, semua sekolah-sekolah akan melakukan acara Larian Perdana Mahkota. Kebanyakannya ditrek mengikut sekolah masing masing. Kami di JB seperti biasa jadi tuan rumah, tempat main event, bertempat di Dataran Bandaraya. Satu Johor akan dapat tengok live dan bermula bersama-sama melalui talian video conferencing yang akan disediakan nanti.

Apa pun.. hope for the best Sabtu ini!!!

Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 10 Februari 2010

Video-video Olahraga Zon Skudai 2010



Video ni merupakan video yang si shahir ambik semalam semasa dia dok jaga tengok peserta lari. Hebat tul.

Sambil bertugas pun boleh ambik bideo ka..
Alaa.. Aku tangkap peserta kelapan. Tu dah acara akhir.. mana ada peserta kelapan.. Paling tinggi enam jer..

Patut la tengok dia enjoy jer merakam guna videocam paling canggih, yakni henpon dia. Tahniah kepada encik shahir.. Korang leh nengok lagi bideo-bideo dia kat youtube dengan men'search' di bawah user aslindskodeng.. (ish..ish..ish.. no komen, walaupun terasa nak komen)