mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label misti 2012. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label misti 2012. Papar semua catatan

Ahad, 24 Jun 2012

Minggu Sains Teknologi dan ICT negeri Johor 2012 : Hari Keenam

mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Pendaftaran
Hari ni sekali lagi gi persada. Nak masuk pertandingan mengaler la pulak. Penat weehhh.. Dari 12.30 petang sampai la ke jam 6.30 petang. Lenguh kaki. Nak pulak si Ziqri meragam. Aiyyooo.. Adik inaz ngan iqa dedua dapat saguhati ajer.. Jeles la pulak nengokkan orang yang dapat ipad2 tuh... Jeleeesss sengsangat..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Ngam ngam jer nombor 39.. max 40 orang.. dedua pulak tu
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
sempat posing dulu
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
main kat petrosains sementara
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
mesiniaga yang aku pun tak tau apa yang dipamer
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
sempat gi membeli buku
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
layan game boboiboy
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
getting ready
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
lambat lagi nak mula nih
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
semua dah tak sabo
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
adik inaz
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
aku gi lepak nengok eicak ngan ziqri
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
kaunter mampu
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
kaunter kesihatan
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
pentas utama
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
dah nak mula
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
iqa terus tekun mengaler
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
adik inaz in action
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
ziqri ngepau belon
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
barisan panjang pengepau belon
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
adik inaz lagi
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
iqa nun jauh ke tengah
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
semua tekun mengaler
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
barisan parent yang cuba membantu jugak senyap senyap
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
ramai petugas jaga
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
suasana pertandingan
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
dan lagi
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
upacara penyampaian hadiah dan cabutan bertuah
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
hari ni, ni ler tempat makan utama kami..

Sabtu, 23 Jun 2012

Buckyball Mania

mknace unlimited | Buckyball mania
Buckyball yang dah siap
Benda alah ni dapat kat misti tadi kat nanotechnology. Terkial jugak kirakan carbon, pentagon dan hexagon yang ada pada buckyball ni. Ni jawapan dia, carbon ada 60, hexagon ada 20 dan pentagon ada 12. Best jugak. Tadi dapat teka unsur, ni terkial kepala hotak nak mikio macamana nak sambung, tapi senang ajer rupanya nak sambung, tu pun bila dah nampak cara susunan dia.. Leh tahan gak daya mikio aku ni...

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | Buckyball mania
Ni yang aku dapat tadi
mknace unlimited | Buckyball mania
Aku tunjuk ni jer.. kat sini ler dia nyer tip.. aku pun terperasan masa nengok foto yang lebih kurang gini ler

Minggu Sains Teknologi dan ICT negeri Johor 2012

mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Cabut lain, cabut lain... nombor tu takde orangnya...
Seronok gak ke persada hari ni. Biasa la.. aku setakat ni tak pernah lagi miss MISTI. Bila lagi nak tengok pameran sains dan teknologi tahap besar besaran kan. Ni la masa terbaeekkk!!!! Paling berinfomasi pada ketika aku berada di booth Jabatan Kesihatan. Baru tau bahawa setiap manusia ni hanya ada 4 talian hayat bila berdepan dengan denggi. Dan... kuman tu tak mati, dia just inactive seketika. Tu sebab pada kali keempat, rombongan 4 fasa virus tadi tu memang membawa maut la. Patut aku kekadang terasa rasa yang sama ketika aku kena denggi dulu. Memang kekadang dia akan terasa cenggitu katanya. So, berhati hati, sebab kena kali kedua lebih teruk sebab ada dua fasa virus lam badan kita. Pergghhh... Memang baru aku tau info ni.. Yang lelain tu, just browse the picture.. Enjoiiiicccee!!!



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Yeaayyy!!! dah sampai
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Pintu masuk utama, dapat tiket cabutan bertuah tu
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Dua beradik berentap game boboiboy, dia gerak ikut gerakan pemain dia
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Suka la tu, tadi malu
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Best gak inovasi baru nih
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Dapat escort lagi tu
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Ni susun nombor ikut urutan namanyer
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Semua ada nak dingetest
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Kebudak tak cukup tinggi tokleh naik benda nih
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Sekali dah kena pusing...
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Leh tahan menarik permainan ni
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Pantang nampak
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Mari mengaler
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Pergghhh...
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Iqa ngan inaz ngetest wacom
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Kira jangan tak kira
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Ramai jugak yang mencuba
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Yang paling lapar sekali pagi ni jatuh kepada ... adik inaz
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Ayam baru ni agak pedas dan masin
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Kalau ziqri dah dapat kentang...
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Sibuk si iqa nak main dam beso nih, gasak la iqa
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Acara cabut nombor, upin ipin pun tumpang sibuk sama ayam kfc tu
mknace unlimited | MISTI 2012 | Persada Johor
Perrghhh... antara gadget cabutan bertuah.. Galaxy mini, ipad, galaxy tab... huhuhu