mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label urut. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label urut. Papar semua catatan

Sabtu, 6 November 2010

Kesian adik inaz

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 5 November 2010
Masa : 10.30 malam
Tempat : Rumah den
Mood : Sedihnya

Sian adik inaz. Tadi masa masuk tandas kat sepital, boleh la pulak terpelecok kaki ke dalam mangkuk tandas tu. Kisahnya dia masuk lam tandas ngan kakak dia. Sekali kakak dia nak kuar, dia malu terus terjah ke pintu. Tak perasan kaki kemana, terus terpelecok lam tu. sib baik leh kuarkan. Tapi ada sikit bengkak dan melecet la. Nangis ja tadi. Aku sapu ubat. Pastu atuk dia pulak sambung urut dan terus balut kaki dia tak nak kasi gerak banyak. Sesekali aku bangun bukak balutan, urut kasi darah lancar balik, baru balut semula. Sian adik.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lepas urut terus tertidur..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sian adik inaz

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 4 Julai 2010

Akhirnya, aku mengalah juga

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Three straight day driving lam wira manual, BP-JB-BP; nampaknya aku dah takleh nak kata aku leh tahan lagi dah. Aku leh cakap, tapi badan aku kata takleh gi dah. Hari Jemaat, jalan terhincut-hincut.. Masih paksa diri jugak. Tapi hari sabtu lepas, memang dah kantoi dah kaki aku.

Sekali nengok memang ada bengkak sikit. Lepas urut, sapu ubat yang doktor kasi. Pastu terus bandage. Doktor kasi MC satu hari. Jangan banyak gerakkan kaki. Tu yang mama dok bising, jangan ingat awak tu muda lagi.. Dulu boleh la kesana kesini, siap bawak motor lagi. Sekarang ni anak pun dah beso. Ingat-ingat sikit..

Klik untuk cerita penuh



Sakit tu kena urut.. pergghhh..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!