mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label PENGURUSAN DATA. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label PENGURUSAN DATA. Papar semua catatan

Sabtu, 19 Julai 2014

Majlis berbuka puasa dan majlis ringkas perpisahan pegawai maklumat PPD Kota Tinggi


Majlis berbuka puasa dan majlis ringkas perpisahan pegawai maklumat PPD Kota Tinggi. Majlis ini dijalankan pada 16 Julai yang lepas, bertempat di Istana Yameni, Batu Pahat. Buka puasa kat nasi arab lah. First time aku makan campur mandy sama kabsa. Leh tahan jugak dia punya kabsa lah. Hehehe. Apa pun TQ en. Zainal yang telah dinaikkan pangkat sebagai guru besar di SK Pasir Gogok. Keep up your best work!

Khamis, 10 Mei 2012

TAKLIMAT PENGURUSAN DATA EMIS ONLINE KEPADA PENGETUA DAN GURU BESAR NEGERI JOHOR 2012

Alhamdulillah.. Selesai semua taklimat dan kursus professionalisme untuk EMiS negeri Johor untuk bahagian JPN. Selepas ni kena cater untuk daerah la pulak. Apa pun, diharap dengan pendedahan secara terus dari pihak EPRD sendiri; kesedaran dan kemahiran tu akan dapat dipertingkatkan ke satu tahap yang lebih tinggi; selaras dengan halatuju baru pengarah : Johor Leads



Dewan Kuliah UniKL Mitec, tempat berlangsungnya taklimat untuk 40 PGB terpilih negeri Johor.



Taklimat dari En. A. Rahim Ketua Unit R&D




Taklimat dari Cik Azlin Hairani, sebut biar penuh; dari bahagian maklumat




Saja suruh En. Kairul gulung.. Hehehe...




Posted via Blogger PC edisen