mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label first. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label first. Papar semua catatan

Khamis, 11 Jun 2015

Hotel Classic, Muar - first hotel check-in untuk Fiqri


Hotel Classic, Muar - first hotel check-in untuk Fiqri. Haaa... baru la leh nulih blog. Setel percutian selepas kerja. Baru dapat duduk semula depan PC nih. K. Hari Selasa lepas kena audit Ledang. So. Mula la merancang camne nak gi and what so ever. Lepas di bako teman auditor yang lain, dan memandangkan aku kena berada di sana jam 9.00 pagi; maka. Terus bulatkan tekad untuk bermalam dulu. Of coz not in tangkak la, pasal tangkak a bit takde hotel sangat.

So, terus check tenet. Cari hotel yang ada pool supaya kebudaks tak ler boring sangat duduk situ masa aku wat kije nanti. At last. Keluar la nama hotel classic. Call. Dapat. Terus book 2 malam. Kesian nanti tak tau nak ke mana kalau aku amik just semalam. Setel. Petang. Terus gerak. Sampai sana around 6.30pm jugak. Quite OK ler.

Rabu, 22 Oktober 2014

First set of picas on my SJ4000 testover


First set of picas on my SJ4000 testover. Semalam baru aku ada mood nak ngetest. Snap snap snap. Malam baru transfer. Pagi ni baru hapdet. Tersimpan jam aku nyer galaxy camera. Sebab. Aku dah lama main ultra wide dedulu. Pas jual aku nyer cam. Dah main normal lens ja. So. Bila dapat balik ultra wide, dia macam jadi gian lama berulang semula la. Snap sana. Snap sini. Quite ok camera dia. Of coz la tok leh lawan dslr. What do you expect from an action cam kan. Low light pun biasa biasa ajer la. Apa. Tapi bab 170degree tu memang mengembalikan nostalgia lama aku ler. Ekekeke. Abis kebudak sektor jadi bahan snappan aku pagi tu. Hehehehe. Tunggu hasil gi putrajaya pulak. Enjoice!!!

Jumaat, 5 November 2010

Encik Ziqri first sideburn cut

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 5 November 2010
Masa : 11.00 pagi
Tempat : Depan rumah
Mood : Waa.. first time maaa..

Ziqri dah serabai sikit rambut dia. Mama sama atuk buat sesi trim rambut kat depan rumah. Baru la ensem sikit kan. Nenek ja yang kutuk tak encem. Huhuhuhu..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Waa.. manyak enjoy aaaa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sikat pun kena gigit ka

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah bertambah encem dah abang ziqri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah setel dah..

Enjoice...Sharing is power!!!