mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label mah sing. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label mah sing. Papar semua catatan

Sabtu, 15 Jun 2013

Aktiviti awal minggu naik sekolah



Aktiviti awal minggu naik sekolah. Actually, agak sibuk sikit minggu ni. So, akan masuk entry by part. Maybe banyak yang gabung abis abisan. So, mula dengan taklimat perluasan sps. Dua daerah lagi, pasir gudang hari isnin dan mersing hari selasa. Read on...

Ahad, 15 Ogos 2010

Jom Ronda-Ronda : Pulai Perdana

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hari ni aku semayang jemaat kat masjid pulai perdana. Dari rumah aku kena belok kiri sebelum nuri pulai perdana pastu straight jer. Masjid dia kecik jer. Cam tak matching la pulak dengan kawasan nih. Yang tak tahan tu.. first time aku jumpa orang parking keter sampai penuh main road depan semejid tuh.. perghhh.. sib baik aku parking jauh..

Past semayang tu aku terus gerak ke tempat tujuan aku. Mana lagi kalau bukan pejabat mah sing. Sib baik cadangan penduduk nak setel sendiri urusan pembayaran service tu tak ramai yang sokong. Kalau tak, mesti susah sikit; terutama bagi orang yang tak duduk kat situ cam aku nih. Dan tu lah jugak soalan kerani dia aku aku tadi. Pasal tak duduk? Nak sewa? Nak jual?

ps : dan ada beberapa berita yang aku sendiri terkejut, terutama pasal jiran-jiran aku.. Tulah.. tak reti-reti nak duduk situ..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cam masjid titi teduri dekat kampung aku jer besarnya.. patut besar cam masjid kat jasa mutiara rini nu haa..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Main road depan masjid.. penuh ngan keter parking.. sib baik aku parking jejauh.. jap jer dah kuar dari kawasan masjid..

Enjoice...Sharing is power!!!