mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label jalan hang tuah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label jalan hang tuah. Papar semua catatan

Jumaat, 24 Julai 2015

Yok Raya Johor 2015 : Cik Wi


Yok Raya Johor 2015 : Cik Wi. Semalam pakat gi rumah cik wi kat TUTA. Rupanya dia buat rumah terbuka sejak lepas zohor. Tapi malamnya yang ramai orang. Al-maklumlah. Orang kan kerja pada sebelah siangnya. Selamat Hari Raya. Jumpa rakan lama juga kat sini.

Ahad, 22 Julai 2012

Seminggu di Kuala Lumpur

mknace unlimited™ | mesyuarat MAP bil 2/2012
mesyuarat map bil 2 bermula
So, ni antara salah satu mesyuarat yang memang fully occupied, dari pagi sampai ke malam setiap hari selama 3 hari 2 malam. Makin banyak perkara ditambah ke dalam tentatif mesyuarat seperti barisan hadapan dan integrasi sistem. Pergghhh... berasap kepala aku. first time aku meeting sampai berasap kepala. pelik jugak. or maybe aku masih belum dapat rehat secukupnya kot. Apa pun... layannnzzz...



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | laluan utama ke tempat rehat di R&R Pagoh
laluan utama ke tempat rehat di R&R Pagoh
mknace unlimited™ | hentian rehat di lebuhraya PLUS
tak ingat ni hentian mana ntah yang aku berenti
mknace unlimited™ | gulai ayam kampung yang best di R&R pagoh
gulai ayam kampung yang best di r&r pagoh
mknace unlimited™ | isi minyak di shell
Isi minyak dulu
mknace unlimited™ | suasana rutin jalanraya utama kuala lumpur
Suasana rutin jalanraya utama di KL 
mknace unlimited™ | check in room 111 hotel capitol
check in @ hotel capitol
mknace unlimited™ | room 111 hotel capitol
room 111
mknace unlimited™ | low yat plaza berjaya times square from hotel capitol
pandangan luar tingkap bilik aku, low yat berbackground berjaya times square
mknace unlimited™ | sarapan pagi mesyuarat MAP bil 2/2012
sarapan pagi course pertama
mknace unlimited™ | ABC hotel capitol mesyuarat MAP bil 2/2012
ABC kurang gula yang dibikin sendiri aku
mknace unlimited™ | mesyuarat MAP bil 2/2012
isu pengintegrasian sistem sedia ada
mknace unlimited™ | mesyuarat MAP bil 2/2012
barisan ku maklumat dari serata malaysia
mknace unlimited™ | mesyuarat MAP bil 2/2012
rekabentuk SPS dibentangkan
mknace unlimited™ | bayaran parking low yat plaza dari hotel capitol
dulu, sekadar cop aja. sekarang cop + resit kupon dari hotel
mknace unlimited™ | bayaran parking low yat plaza
cam biasa.. RM92, rekod tertinggi setakat ni. sib baik hotel bayokan
mknace unlimited™ | jem di jalan bukit bintang ke jalan hang tuah
Macam biasa jem tahap gaban untuk ke jalan hang tuah
mknace unlimited™ | shell lebuhraya sungai besi
Topup balik minyak @ shell lebuhraya sungai besi
mknace unlimited™ | nasi tambah r&r nilai
makan tengahari di r&r nilai
mknace unlimited™ | char koey teow taman nusantara
Sempat beli char koey Teow sebelum balik