mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label anak patung. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label anak patung. Papar semua catatan

Selasa, 16 November 2010

Operation:Baikpulih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 14 November 2010
Masa : 6.15 petang
Tempat : Rumah den
Mood : Mari setelkan anak patung adik

Mata adik dah merah ja. Cakap pun terketar ketar. Sebak la tu pasal anak patung dia dah tercabut kepala dia. Last last kena la mama jahitkan kepala dia cepat cepat. Kalau tak mesti makin teruk suasana kat rumah ni kan. Dah setel dah.

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Enjoice...Sharing is power!!!

Lepak-lepak petang Ahad bersama encik Ziqri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 14 November 2010
Masa : 2.00 petang
Tempat : Depan rumah
Mood : Lepak lepak dalam kedinginan petang

Huuu.. Petang nih memang tak kemananya. Lepak ja lam rumah. Tetambah dengan hujan yang agak lebat kat luar. Memang best kalau dapat tarik selimut sekali nih. Ziqri sibuk berlegar ke sana-sini lam walker dia. Kakak dia kasi biskut. Habis dia makan sumer. Adohaii.. Makin bulat dah si Ziqri nih. Kakak ngah pulak dok sibuk nangis pasal anak patung dia yang baru beli tu dah tercabut kepala dah. Adik nih ganas sikit. Ziqri pun dia tarik tarik gitu ja. Tu yang dia lagi rapat ngan kak long dia.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah tercabut la pulak kepala anak patung adik inaz

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siannn...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mama tolong jahitkan boleh??

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Saya nak makan biskut yang kakak kasi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah abis la pulak saya makan nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni apa pesen la pulak abah saya amik gambo nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap sembunyi belakang langsir la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Baru nampak muka abah saya ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
La.. nyorok belakang langsir lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Saya taknak main cak cak la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pening mikir pasal abah saya nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah la.. saya nak jengjalan dulu la

Enjoice...Sharing is power!!!