mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label SMK Gelang Patah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label SMK Gelang Patah. Papar semua catatan

Isnin, 2 Januari 2017

Pemeriksaan Hari Pertama Sesi Persekolahan 2017


Pemeriksaan Hari Pertama Sesi Persekolahan 2017. Semalam. Nampaknya kembali ke kawasan sendiri. Biasanya kena sekolah nun jauh di hujung sebelah utara Johor. Alhamdulillah. Dapat la meronda Gelang Patah seround sebelum ke SMK Gelang Patah. Rata-rata semuanya berjalan dengan baik. Sampai aje meronda jap lepas ke pejabat. Sekali nampak macam kenal pulak pemantau dari JB nih. Syakinah la pulak. Ekekeke. So. Jalan sesama nengok waktu pertama. Selesai seround 3 blok gerak ke pejabat. Nak semak dokumen dan sistem fail. Sambung verifikasi lokasi. Ronda lagi beberapa blok di kawasan hujung pulak sebelum sambung tengok the next dokumen. Yang best. Target habis around 2. Tapi lajak sampai hampir 4 petang. Dah masuk sekali sesi coaching tu. Hahaha. Terus apply lepas habis bengkel kat BTPN. Gambar. Tak banyak aku ambik. Banyak si Syakinah amik. Dari selfie sampai la ke wefie. Pergghhh...

Jumaat, 28 Ogos 2009

PTK Ogos 2009 - SMK Gelang Patah



Pagi ni ada periksa PTK. Masa dapat slip aku memang tak tengok pun. Sekali masa memula cuti baru check. Eleh.. Kat Gelang Patah jer. Merangkak pun sampai. Tak kisah la. Pepagi dah kuar. Biasa la. Cari port parking dulu. Senang nak kuar nanti.



Ni ler dewan tempat aku akan amik pekse nanti. Leh tahan la besarnya kan. Biasala. Sekolah lama. Bilik kebal pun ada kat sekolah ni. Check sekali lagi aku nyer slip. Ha'ah. Betulla SMK Gelang Patah.



Dok lepak-lepak jap. Borak-borak. Pastu aku nak gi check kat mana meja aku. Cari dulu kat mana diaorang tampal ni. Nampak ramai orang kat sini. Agaknya kat sini la kot diaorang tampal kan.



Haaa.. Semua dah jumpa tempat kot. Aku lak nak check. Ya rabbi.. camner diaorang buat pelan ni. Macam terbalik jer. Pening jap nengokkan pelan ni. Check punya check aku nyer tempat maybe tepi sebelah kanan dewan ni.



Pergi jap check meja aku tu. Dia memang tak kasi masuk lagi, tapi memandangkan meja aku paling tepi mesti leh jumpa punya. Haaa.. kan dah jumpa. Paling tepi sebelah pintu. Senang tul nak kuar.



Pastu masuk dewan peksa. Tahun ni dia mula terbalik la pulak. Khusus dulu baru umum. Lepas habis jawab khusus aku terus keluar. Baca sikit untuk umum. Dah settle umum terus aku balik. Harap-harap dapat 4 la peksa ni. InsyaAllah.. kalau ada rezeki.