mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Photomerge Series. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Photomerge Series. Papar semua catatan

Sabtu, 5 Mei 2012

Photomerge Series : Taman Ungku Tun Aminah



Dekat 10 pieces jugak yang digabung nih.. Amik guna X8 ajer.. Taman Ungku Tun Aminah.. Enjoice..

Post via Blogger PC edisen

Khamis, 3 Mac 2011

Photomerge Series : Taklimat Penyelarasan Pelaksanaan Sistem Pengurusan Sekolah Kualiti (SPSK) PPDJB

Klik untuk gambar yang lebih besar
Klik untuk melihat dengan lebih jelas
Hari ni bertempat di SJKC Pu Sze, satu taklimat berkenaan SPSK telah dijalankan melibatkan semua Pengetua dan Guru Besar daerah Johor Bahru melainkan sekolah-sekolah khas. Semoga selepas ini sistem pengurusan di sekolah di daerah Johor Bahru khasnya akan bertambah cemerlang lagi. InsyaAllah..

Klik untuk ke galeri PPD

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 26 Februari 2011

Photomerge Series : STAR-NIE 2011 Program Sponsorship for UEM Land's PINTAR School

Klik untuk gambar yang lebih besar
Baru kuar oven nih.. berasap lagi
Next for the series.. STAR-NIE 2011 Program Sponsorship for UEM Land's PINTAR School. Best sebab kita dapat tunjukkan keseluruhan bilik secara total. Memang syok.. Nampaknya makin banyak la lepas ni aku masuk balik gambo gambo photomerge nih. Cabang fotografi aku memang ke arah panoramic sebenarnya and a little bit of emotive. Tu yang aku suka ambik gambo landskap. Sampai majlis pun aku belasah juga. Cuma sebelum ni malaih aku nak buang masa guna photomerge nih. Sebab utama, take a lot of time and cpu memory.. Tapi lepaih ni.. maybe kot.. Pasal banyak gambo aku haplod terus ke site jabatan or ppd. The rest memang aku akan manipulate la kan..

Klik untuk foto majlis di sini. or browse for the rest two..



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!

Photomerge Series : SK Gelang Patah

Klik untuk gambar yang lebih besar
Sekali sekala jengjalan ke sekolah..
Ni pemula siri photomerge aku, walau selama ni memang dah banyak dah pun kan. Tak kisah la. Anggap la ni yang first dalam aku nyer siri nih.

Lokasi : SK Gelang Patah
Masa : 9.00 pagi
Bil. gambar : 31 keping

Enjoice...Sharing is power!!!