mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Mega. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Mega. Papar semua catatan

Jumaat, 3 Januari 2014

Tiada penyingkiran dalam Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 8


Tiada penyingkiran dalam Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 8. Tema malam ni adalah "Rancangan TV". Memang hebat hebat saingan malam ni. Semua terbaekk!!! Wala, Shiro dan SYJ dapat 3 tercorot. Tapi apapun, tiada penyingkiran. Tahniah kepada peserta yang lain. Jep Sepahtu dapat title Man of the match!

Sabtu, 28 Disember 2013

SayWho tersingkir Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 7

SayWho tersingkir Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 7. Semalam, SayWho tersingkir. Elok ler tu. Tahniah kepada peserta yang lain. Yang pelik. Apasal AC Mizal la pulak jadi Man of the match???

Sabtu, 21 Disember 2013

Tonton Online Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu Enam

Tonton Online Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu Enam.

Highlight...
Boboi terkeluar minggu ini.
Shiro dapat Man of the match. Memang kelakar tul lawak massage dia tu. Siap bergusti beb.

La ni Astro Gempak meme akan haplod secara online di url berikut

Aku nonton online jah. Mana mampu nak bayo bill astro bulan-bulan.. cuma kena sabar sikit la kan. Dia masuk lambat sikit. Sebelah petang baru ada.

Sabtu, 17 November 2012

Maharaja Lawak Mega 2012 : Minggu 1



Maharaja Lawak Mega 2012 : Minggu 1

Dah mula pada malam ni. Masi suam suam kuku lagi. Bagi aku yang menyerlah malam ni adalah Jozan dan Jambu la. Yang lain a bit warming up. Penyingkiran tiada untuk 3 minggu pertama ni. Thanks jugak pada astro yang bagi kami yang takde astro ni tengok free kat youtube secara live streaming. Wat la lagi amal jariah cenggini selalu. Banyak pahala wooo.. K. Sebelum last diumumkan 3 peserta tercorot dan 3 peserta teratas.

3 peserta tercorot : R2, PiMai dan Da Di Du
3 Peserta teratas : Jozan, Boboi dan Jambu

Best. Lagi best kalau tukau pengacara. Kekeke... Gambo dishare dari astrogempak ya.

Let's get to every team...

Balas
Cam biasa. Lawak double meaning yang super duper keji. Tak tahan / tak terkata bila iqa tanya apa yang diaorang maksudkan tu. Aku lagi suka team Mamu untuk calon hotseat. Nak buat camner juri lagi suka Balas kan.
Saywho
Lawak tak berapa nak fokus. Memula masuk ngan jalan cerita Adam dan Hawa. Pastu... ke laut cam biasa..
Shiro
Agak menarik. Selalu bawak sesuatu diluar kotak. Cuma ajak cam a bit lupa here and there.
R2
Lawak sembang sembang like always. Kena ubah sikit kalau nak survive
Sabon
Team baru hasil pecah Osbon dan Pimai. Agak cun jugak. Nice.
Da Di Du
Lawak lama yang bagi aku dah dengor sampai aku dah taknak dengor dah. Berulang kali dah aku dengo lawak ni.
The Bandung Jokers
Loh... Ingatkan lagu mana dia tukau cepat. Rupernye ada kembo.. Tak tahan dengokan gelakan dia tu... times two pulak tu
Jozan
Paling kelako malam ni. Siap tiru awie tu. Sampai meleleh air mata awie layan mamat berdua ni. Memang terbaeekkk!!!!
Pimai
Sian aku nengokkan Pimai nak survive lam rancangan ni. Masih tokleh keluar dari kepompong lama.
Boboi
Ada boboinga la pulak.. dan jugak anak bekas penjual gelang yang sekarang jual mface... kekeke...
Jambu
Still ngan lawak ganasss... Memang ganas.. AC pun tak berani nak memain ngan depa ni wooo...

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Jumaat, 16 November 2012

Maharaja Lawak Mega 2012 Live Streaming on Astro Gempak

1. Just go to Youtube.
2. Search for Astro Gempak
3. Klik Maharaja Lawak Mega 2012 on upcoming event..

Jom layan jom


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free