mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label the kebudaks. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label the kebudaks. Papar semua catatan

Jumaat, 30 Januari 2015

Aktiviti hari Jemaat the kebudaks


Aktiviti hari Jemaat the kebudaks. Iqa ngan kawad kakinya, adik inaz ngan silatnya. Layan ajer la. Amik masa balik. Penuh kereta. Iqa sempat tapau red velvet gitu.

Isnin, 30 Julai 2012

Pop pop for the kebudaks

mknace unlimited™ | mercun pop pop
Hari tu, hari yang aku borong habis susu dutch lady 123456 tu; kebetulan ada sale jugak kat Mydin. Kebetulan, salah satu yang terkandung dalam jualan murah tu adalah mercun pop pop nih. Nak jadi cerita kebudaks ni memang suka nor ngan mercun nih. Tengok harga, ngam. Satu bundle 10 kotak dia taruk RM5. So, jatuh satu limaposen. Berbaloi gak untuk dibeli. Tengok sebelah dia 50 kotak RM20. Banyak sangat la pulak. Beli yang 10 kotak ni cukup la.

Hari ni, ni jer yang tinggal. Kebudaks dah merengek nak lagi. Makan bunga api ke kebudaks nih. Kekekeke.. Mama dia dah siap warning. No no no. No more fireworks aaa.. Cuba gi bakar duit RM20 hinggit tu. Nak tak. Iqa kata tak kisah kalau nak cut duit raya dia, duit tabung pun dia sanggup.. Kebudaks, kebudaks.. Memang mikirnya main jer. Tengok la esok kalau aku terasa nak membuang duit...




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 13 Mei 2012

Hadiah dan kad Hari Ibu dari the kebudaks

Bangun pagi tadi dah tersedia hadiah dari kebudaks ni kat atas kerusi. Khas untuk mama.. Selamat Hari Ibu.













Posted via Blogger PC edisen