mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Lepak lepak @Distress Centre. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lepak lepak @Distress Centre. Papar semua catatan

Selasa, 12 Julai 2016

Lepak lepak @Distress Centre


Lepak lepak @Distress Centre. Hmmm... Cam serba tak kena pulops semalam. Apasal ntah ada sikit sikit sengal kat kaki tu. Tapi takde la rasa denyut cam sebelum urut tu. Tu pun rajin dok turun melepak kat lobi layan TV info dan kiosk. Tengok apa penambahbaikan kena buat then naik semula. Nak jadi cerita aku lupa bawak fan untuk laptop. Perghhh.. Dia punya suka on off sampai aku pun naik malas nak pakai. Lebih banyak guna PC dari laptop semalam. Waktu lunch dok pikir cam nak keluar ja cari tukang urut. Tapi lepas pikir pikir better aku try dulu kerusi gintell kat distress centre tu. Godak godak jumpa yang urut khas untuk kaki aje. Leh tahan jugak la. Naik merah balik hujung hujung jari kaki aku tu. Nice gak la walau tak menyeluruh cam tukang urut buat. Boleh la kan. HAri ni tengok keadaan. Kalau masih cenggitu. Kena susul lagi gamaknya.