mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label the rock. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label the rock. Papar semua catatan

Ahad, 7 November 2010

Ziqri 'The Rock' lawan Pooh 'The Giant'

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 7 November 2010
Masa : 12.40 petang
Tempat : Gelanggang gusti rumah den
Mood : Gaduh lagi

Perlawanan merebut piala rumah den bermula lagi. Kali ni lawan ziqri tak lain tak bukan pooh 'the giant'. Saksikanlah pertandingan wrestling antara dua jaguh ini dalam merebut piala terulung di rumah eden nih..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hambik kau.. kau tindan aku, aku tarik idung ko

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Alamak kena tindan balik nih..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Eden ketis usus ekau camni haaa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tindan balik..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah monang.. apo kono sonang bona nih

Enjoice...Sharing is power!!!

Ziqri as 'The Rock'

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 6 November 2010
Masa : 1.30 petang
Tempat : Gelanggang Gusti rumah den
Mood : Mengganas

Pertarungan hebat antara Ziqri 'The Rock' melawan Care Bear 'The Unstoppable' telah berlangsung dengan gumbira lam gelanggang gusti wawasan 2 petang ni. Memang banyak aksi ganas dipertontonkan oleh encik ziqri. Care bear memang tak berdaya lagi nak membalas. Tontonilah sendiri keganasan encik ziqri membelasah encik care bear.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kena hayun ja encik bear kita nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah kena angkat tinggi tinggi dah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Adoiihhh.. siap banting ke lantai tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa lagi yang encik ziqri akan buat agaknya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mak aih.. kunci kaki dan tangan lalu menggigit perut.. satu teknik yang kejam habis

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Banting ke lantai lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kena piledriver tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kira jangan tak kira.. tapi encik ziqri telah mengangkat encik bear sebelum kiraan 3

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dia nak belasah lagi rupanya.. apa pulak yang dia nak buat nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
F5?? bukan nampaknya.. tapi memang encik bear akan mencium lantai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Gigit leher pulak. maybe teknik sempena halloween nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kira lagi.. tapi sama cam tadi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Adoih la.. abis dicengkamnya bontot encik bear kita ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Waaa... nak kena tombstone pulak ka

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Rilek encik ziqri.. kasi can sikit kat encik bear tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK.. saya tindan ajer lah ya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
1..., 2..., 3... yaaa.. encik ziqri yang menang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Yaahhh.. saya tahu la saya memang terer tau

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lepas ni saya akan lawan encik pooh 'the giant' pulak.. tunggu tau

Enjoice...Sharing is power!!!