mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label ksppd. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label ksppd. Papar semua catatan

Khamis, 29 Disember 2011

Sesi pembentangan



Malam ni, sesi pembentangan pun bermula. Memang tak jangka. Pasal cadangan kami terus dibincang untuk diluluskan. Takde pembentangan secara terus. Bentang bab yang disoal sahaja. So, a bit slack untuk aku. Tak nampak sangat sistem secara overall. Jadi banyak soalan diajukan. Kejap ke depan kejap kebelakang. Soalan bersimpang siur membuatkan aku terkedu, blank sikit, dan banyak benda pelik lagi la kot. Kes makan terover tadi pun ye jugak. Sapa suruh.

Walaubagaimanapun cadangan eghadir ni diluluskan untuk diteruskan bersama etakwim. Alhamdulillah...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Rabu, 28 Disember 2011

Kukup Golf Resort



Pagi ni ada sesi pembentangan di Kukup Golf Resort. Bertolak dengan Mat Nor dari JB. Sampai sini around 10. Ada masa sikit untuk prepare apa patut. Bentang lam kul 2. Kira ok la kan.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway