mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Bus Stand Larkin. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bus Stand Larkin. Papar semua catatan

Jumaat, 22 Jun 2012

Lepak jap pekena nasi kandar

mknace unlimited™ | Nasi Kandar di Stesen Bas Larkin
Santapan tengahari aku jemaat ini
Cam biasa. Tengahari, sementara nunggu Jemaat kat masjid larkin nih; mesti lepak kat restoren ni, belasah nasi kandar. Walau tak dapat nak celen nasi ganja kat Tun Aminah; tapi kira orait la kan. Janji ada rasa, walau tak se'kick' sana la. Nak wat cemana, petang ni sambung meeting pengurusan, kalau takkk.. mesti dah merayap ke Tun Aminah pekena nasi ganja kan. Tak kisah la.. Ada hari lagi..




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Nasi Kandar di Stesen Bas Larkin
Tetiba ramai la pulak makhluk ini hari, tak tau mimpi apa
mknace unlimited™ | Nasi Kandar di Stesen Bas Larkin
Kira bang, jangan tak kira
mknace unlimited™ | Nasi Kandar di Stesen Bas Larkin
Me santapan... detail...
mknace unlimited™ | Nasi Kandar di Stesen Bas Larkin
Dari hujung ke hujung, ada ajer orang kat meja
mknace unlimited™ | Nasi Kandar di Stesen Bas Larkin
Ni proses takde kije aku, sesambil berjalan nak ke semejid.. kekeke

Jumaat, 1 Jun 2012

Bus Stand Larkin

Punya la ramai orang. Ulat pun tak menang tangan dibuatnya. Perghhh... macam jem ajer highway ini weekend.

Via x8jer