mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label bola. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label bola. Papar semua catatan

Isnin, 21 November 2011

Adik sokong Malaysia

Aku rasa malaysia berat malam ni. Tonggak tarak, indon dah pasti turunkan trio terhangat dia. Mama pun rasa cenggitu. Tapi selamba ja adik bersuara.... Adik sokong Malaysia, pasal adik anak Malaysia. Perrrgghh... Terpukul tu. Siap pakai songkok Malaysia yang dia buat sendiri. Terbaeekkk!!!! La dik

Go!Go!Go! Team Malaysia


Published with Blogger-droid v2.0.1

Rabu, 3 Mac 2010

Sambil menyelam minum airnya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarWahh.. lepas jer en.kadir bagitau pasal cara nak settle masalah fiber optik tadi, aku makin eager nak balik ke sekolah. Wauu.. Baru aku tau, bila kilat atau trip automatik dia akan putuskan. Pastu kena reset balik, dengan cara cabut line di kedua-dua hujung point, Pastu sambung balik. sampai jer sekolah tengok shahir ada lagi kat makmal. Suh dia jangan tutup lagi. Aku masuk. Off power. Pastu cabut semua. Pastu gi semua rack-rack lain, off, cabut semua point fiber gak. Dah tu baru aku sambung balik. Test kat pusat akses.. Takdepapeyeiii jer.. alamak.. tensen ni. Gi lak lab.. Teringat lak kata Che Din pasal teropong lam kabel tu. Cari cahaya katanya. Sekali aku nengok memang ada cahaya merah tu.. waaa.. ingat aku kena bohong tadi. hahaha.. buat dua kali lagi.. Pastu hasil sama jer.. Gi hantar Iqa dulu la..

Sekali aku balik. Nampak shahir kat kantin. Dok urus bola. Yelah.. sekolah aku handle bola zon skudai lagi. Sekali soalan dia pada aku.. ada kunci makmal tak? aku nyer tertinggal lam makmal.. Sudah.. Tensen nyer.. terus tak leh wat paper.. huhuhuhu.. tunggu cnn datang jer la esok.. Sesambil tu aku dok lepak jap kat padang melepaskan kebosanan yang melanda..

::Klik untuk cerita penuh::


©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesi pendaftaran kat kantin.. best gak lelepak kat kantin ni. dan tetiba aku terasa lapar.. tadi en.kadir suruh makan dulu aku taknak.. eager nyer pasal.. padan muka aku. sib baik aishah kasi makanan; bahagian dia kat aku pasal dia diet.. hehehehe.. aku doakan kau bertambah slim lepas ni.. Aminnn...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni la tangan si aishah.. dia ngan shahir bertugas untuk pendaftaran hari ni. esok orang lain la pulak..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
shahir tengah memeriksa senarai pemain.. takut semua budak tu. cam nak kena masuk kem tahanan jer kan.. sib baik kunci keter ada lam kocek dia.. kalau tak... harus disebat sorang-sorang budak tu.. hehehehe

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cam nak nangis pun ada dah tu... haaa.. tu lum lawan lagi tu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pemeriksaan bersenjata perjalanan majlis oleh komander abang usop.. lagi nangis bebudak ni kalau abang usop yang memeriksa pemain nih..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni pulak abang ustaz sajoli, tadi dia nak pinjam card reader aku, pasal bluetooth dia wat hal. Sekali aku check beg aku tak ade la pulak.. apo kono ni kerol..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesi memanaskan badan ditengahhari yang dah sedia panas.. adooohaiii.. korang tak panas ka.. pengadil pun lum cukup lagi woii...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Barisan pengadil.. sekali sorang datang lambat daa.. bak kata hazim.. bola zon skudai lagi terel dari epl.. pasal zon skudai player tunggu pengadil, epl mana ada beb..



Enjoice...Sharing is power!!!