mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label JB Autoshow. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label JB Autoshow. Papar semua catatan

Ahad, 12 Ogos 2012

Ziqri @ JB Autoshow

mknace unlimited™ | Ziqri @ JB Autoshow
boleh pulak main cak cak tu
Ahad lepas kami merayap ke Danga City Mall. Nak cari baju raya kisahnya. Kakak kakak dia ke Kids Room, macam biasa la. Dia... memula kasi kat mama dia, pasal kakak dia mesti tak leh layan punya bila dalam kids room nanti; tapi ... rupanya, dengan mama dia pun tok leh layan dah. So, ikut aku jer laa... Kami pun merayap la ke jb autoshow.. jeng jantan jantan gitu.. Jom...

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Ziqri @ JB Autoshow
goku.... suoer saiya gitu..

mknace unlimited™ | Ziqri @ JB Autoshow
cool... bebeso piala diaorang tuh

mknace unlimited™ | Ziqri @ JB Autoshow
Jadi buruk la pulak bila dah tampal bebanyak cenggini...

mknace unlimited™ | Ziqri @ JB Autoshow
iori... I loikkee

mknace unlimited™ | Ziqri @ JB Autoshow
Doraemon pun ada la...

mknace unlimited™ | Ziqri @ JB Autoshow
apasal abah suruh posing sebelah kitty nih, ni mesti sesaja nak bako kakak nih

mknace unlimited™ | Ziqri @ JB Autoshow
Fairlady  yang cool...