mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label auto servis. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label auto servis. Papar semua catatan

Sabtu, 4 Februari 2012

TCEAS Skudai



Pagi ni sepagian lepak kat pusat servis nissan skudai. Mula masuk keter jam 10 pagi. Tapi banyak yang kena untuk 30k ni. Enjin, align, balance and service. Tapi paling lama nunggu queue nak basuh keter. Tengok ler deretan livina yang nak servis hari ni. Tu yang menarik tu.



Kalau kat luar pun dah banyak keter, kat dalam apatah lagi. Tapi dia dah hapgred pusat menunggu pelanggan nih. Terbaeekkk!!!! Cuma... sejuk sangat. Kekadang keluar just untuk panaskan badan balik.



Haa... ni ler kijer cikgu hairosniza sementara nunggukan keter diservis. Habis semua buku ditanda hari ni.



Lam jam 12.30pm, semua part keter aku dah setel. Sekarang tinggal nak masuk queue car wash jer.



Around one, ni ler yang tinggal. Aku nyer keter dah masuk car wash dah. Sekarang tengah tunggu siap jer. Jam kul 2 baru aku tinggalkan pusat servis nih. Yang paling best. Sampai kat uda utama ja hujan dah mencurah curah.. Cam tak berbaloi jer nunggukan car wash tadi.

Sabtu, 29 Oktober 2011

TCEAS SKUDAI

Tceas stand for Tan Chong Express Auto Servis. Hari tu aku tunjuk camner nak e-booking. Hari ni kita survey skudai punya branch la pulak kan. Pasal servis area malas aku nak tunjuk, memana pun sama kan. So apa ada kat rest area dia. Boleh kata quite nice, yang tak nice pasal customer ramai sangat sampai tak muat. Iqa ngan inaz layan tv ja tengahari nih. Sesambil tu sibuk minum air ekspress yang tersedia kat situ, dari milo sampai la ke teh tarik. Layannnzzzz...


Published with Blogger-droid v2.0