mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Men at work series. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Men at work series. Papar semua catatan

Khamis, 2 Julai 2015

Men at work series - Lift Technician


Men at work series - Lift Technician. Kebetulan. Masa nak ke Bilik Mesyuarat Utama untuk setting untuk dialog prestasi, tererempak dengan brader technician. Langsung borak borak pasal masalah lif ni. Dia kata, apa yang dia boleh simpulkan adalah heavy usage. Perghhh... Dah detect masalah. Sedang mengorder barang. Mau mau tiga hari jugak baru sampai ni. Masaakkk...

Isnin, 24 November 2014

Men at work series Wandering around completing jobs


Men at work series Wandering around completing jobs. Sekitar gambo gambo lama yang aku satukan. Banyak yang diambil sikit sikit jer. Bab label guru, dashboard, and the others

Ahad, 23 November 2014

Men at work series : Abam meja yang berjasa


Men at work series : Abam meja yang berjasa. Abam meja ni memang amat berjasa besar. Ni ler satu-satunya meja di sektor yang menjadi tempat utama bila ada perbincangan, meeting, taklimat ringkas and what so ever. La ni. Ni la port kebudaks praktikal guna untuk wat kije diaorang. Kalau kami buat meeting... kena la cari port lain. Huhuhu...