mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pulai jaya. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pulai jaya. Papar semua catatan

Sabtu, 7 September 2013

Jumaat yang gemilang


Jumaat yang gemilang. Banyak yang aku dapat semalam. Memang gemilang sungguh semalam. Happy. Full seharian. Tapi, hari ni aku drop seharian jugak. Penat sehhh... Apa pun layannnzzz....

Ahad, 25 Ogos 2013

Edisi jengjalan : Ziarah Syawal Pulai


Edisi jengjalan : Ziarah Syawal Pulai. Semalam, habis ja kenduri atuk lang kat Damai Daya, bermula la misi kami untuk jengjalan rumah kengkawan lama. Kebetulan beberapa orang buat open house, yang lain tu; kami yang tolong openkan rumah mereka. Ekekeke. Dah nama pun ziarah raya kan. Jalan ja memana. Yang penting jangan lupa call dulu. Read on...

Sabtu, 17 Ogos 2013

Last Ramadan on Johor Bahru


Last Ramadan on Johor Bahru. 4 Ogos merupakan Ramadan terakhir kami di Johor Bahru, sebelum kami bertolak pulang ke Baling keesokan harinya. So, banyak nak disetelkan pada hari ni. Tak nak ada yang terlepas sebelum pulang berhari raya di kampung nanti. Read on...