mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label story telling. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label story telling. Papar semua catatan

Ahad, 19 Mei 2013

Edisi lama : English Fest 2013 Nusajaya Zone


Edisi lama : English Fest 2013 Nusajaya Zone. Program ni dijalankan pada 13 April yang lepas. Nampak nor banyak tul entry terlepas aku ni kan. Nak buat camner, sibuk bebenor. Ni pun aku baru dapat mood berblog semula, my style. Dah lama aku tak dapat mood sebegini. Dan ni la yang aku tertinggal, sepertimana masa aku tinggalkan fotopages dulu. La ni mood ni dah mai balik so... get ready you guys out there, pasal akan penuh dengan bebelan bebelan aku cam dulu balik. Yihaaaa....

Ahad, 1 Ogos 2010

Pertandingan Public Speaking, Action Song & Story Telling sekolah-sekolah peringkat kebangsaan 2010

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bertempat di Hotel Good Hope pertandingan Public Speaking, Action Song & Story Telling sekolah peringkat kebangsaan telah berlangsung. Seronok gak layan program-program cenggini sekali-sekala. Tetambah dah lama aku tak pegang kamera aku cam biasa. Cuma kali ni aku lebih ke pengurusan. Penat memang penat, tapi bila dilihat wajah-wajah bebudak ni terus hilang kepenatan tadi. Paling tak sangka bila wakil kedah dari sk baling. Boleh tahan dia punya persembahan.

Paling best banyak yang aku belajar dari program kali ni. Satu pengalaman baru yang memang akan menukar cara aku yang sentiasa nak perfect. Maybe aku akan lebih banyak berhati-hati dikemudian hari. Maybe akan banyak permintaan yang akan aku tolak lepas ni.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar



Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 12 Julai 2009

Karnival Prasekolah Zon Skudai 2009



Tarikh : 11 Julai 2009
Masa : 7.30 pagi - 1.00 petang
Tempat : SK Kompleks Uda

Pendaftaran peserta dan cabutan giliran


Taklimat hakim dijalankan di kelas prasekolah


Candid persediaan


Pertandingan membaca di Bilik Muzik


Story telling dijalankan di Perpustakaan


Deklamasi sajak di kelas prasekolah


Hafazan di surau


Mewarna di kantin sekolah


Spell it right di perpustakaan


Nyanyian solo di dewan sekolah


Pakaian beragam di dewan sekolah


Ketibaan perasmi



Bacaan doa


Persembahan pelajar


Ucapan dan perasmian



Penyampaian hadiah dan cenderamata




Nyanyian Negaraku


Pengagihan sijil



Slideshow