mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Pasir Putih. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pasir Putih. Papar semua catatan

Khamis, 29 Ogos 2013

A whole day at Bengkel Verifikasi Data EMIS Ogos Johor 2013


A whole day at Bengkel Verifikasi Data EMIS Ogos Johor 2013. 27 Ogos, memang satu hari yang penuh bagi aku. Hari tu aje yang aku leh terlibat lam bengkel verifikasi bulan Ogos ni. Hari sebelumnya terlibat dengan mesyuarat penyediaan program jabatan bersama exco pendidikan, dan esoknya dengan dashboard ppd di sungai petani. nak tak nak satu hari ja yang dapat. dan memang penuh sepenuhnya. Read on...

Khamis, 10 Mei 2012

Makan makan di Kedai Makan Rahmat : Pasir Putih, Pasir Gudang

Tadi a bit pening jugk la. Taklimat dah memang panjang la kan. Lepas tu ada tight schedule ngan pengetua MRSM. So, mintak cik hafidz tolong setelkan makan makan di pasir putih. Habis ja taklimat terus shoot ke mrsm. Setel on time. Terus gerak ke pasir putih untuk makan tengahari, di waktu petang la kan. But, ok la kan. Makan kat hujung benua sikit. Sambil makan tengok pantai berpagar singapore, tengok kebudak kecik bawak bot. Hehehehe.. bukan senang nak tengok scenery macam ni kan. 



Dah sampai sini. Walaupun tempat ni tutup jam 3.30 petang, tapi atas ihsan tokei kedai yang memang ada mou beso ngan cik hafidz, dapat la kami still makan kat sini.. Sebesar besar kedai, kami ajer.. kekeke



Nampak sign tu... Dah siap reserve dari kul 2.30 tu.




Alhamdulillah.. dapat la makan tengahari di waktu petang.. For sure untuk aku kira setel untuk makan malam sekali kan




Dan lagi




Dan lagii... Urppp.. Alhamdulillah..



Posted via Blogger PC edisen