mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Edisi Paksarela ke Jusco Bukit Indah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Edisi Paksarela ke Jusco Bukit Indah. Papar semua catatan

Rabu, 21 November 2012

Edisi Paksarela ke Jusco Bukit Indah

Balik ja dari SDARY, mama sudah ajak paksarela ke Jusco bukit indah. Nak cari cadar. So, usha usha lebih kurang. Beli yang berbaloi la. Pastu di beli donut kat big apple. Jengjalan usha kedai kedai yang kena boikot tu. Tapi setakat kat bukit indah ni orang tak endahkan sangat pun... maybe sebab singaporean, or maybe diaorang memang tak layan berita tv kot. Agaknya la kot. Yang pasti satu jusco dah bersalji. Hohoho... aku rasa nak raya pun ketupat naik lambat. Ni. Sebulan sebelum dah mula. Entah la....

bukan pilihan aku

beli donut

salji tuh

siap tiup trompet lagi

restaurant street yang lengang

donut yang perlu dihabiskan

derian yang juga harus dihabiskan

rak baru yang perlu disiapkan

cadar pilihan hati


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free