mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label starcraft 2. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label starcraft 2. Papar semua catatan

Rabu, 6 Oktober 2010

Mari install Starcraft II

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 1 Oktober 2010
Masa : 6.30 petang
Tempat : PC aku ler
Mood : Boleh main ker ni ha

Lam kul 6 tadi dah setel torrent Starcraft aku nih. Tak tau la boleh guna ka tak. apa pun install la dulu. Nak crack memang agak merumitkan. Tapi dapat gak, at last. Masa install memang tak membosankan. Siap ada review balik pasal cerita Starcraft 1. So, pemain akan tau balik camana starcraft ni berlaku and what so ever la. Dah siap semua.. pingg.. memang boleh main. Yihuuu..

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 9 September 2010

Aktiviti malam penentuan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 8 September 2010
Masa : 9.30 malam
Tempat : Merata tempat di Baling
Mood : Merayap

Malam ni ada pengumuman dari penyimpan mohor besar raja-raja. Tapi sorang pun tak ingat. Maybe pasal sibuk ngan kenduri tadi, keduanya; pasal dah hilang thrill dah sekarang ni. Nampak tak nampak anak bulan pun, sebenarnya kiraan dah buat.

Malam ni aku main starcraft 2. Abis la.. Hantu game disogokkan game. Hancus.. Tapi grafik dan effect memang excellent habis. Try la. Pastu kuar gi merayau keliling pekan baling. Memula merayap cari stok. Seken merayap nengok kampung orang. Haram tak nampak meriahnya pelita raya. Gelap gelita ja..

Balik, sambung main mercun la pulak. Apa slack dia. Kami main bawah lampu jalan. Bila amik gambo, lampu jalan lagi terang. Habis tak syok amik gambo..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah terpacak balik main starcraft 2

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Grafik ngan effect memang giler

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sudah sudah la tu brader

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kuar jap cari pasal

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Merayap cari stok ka cari mercun ka

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mana nak pi ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Wah sheah jugak jadi tumpuan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Apa yang dia juai nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Oooo.. yang macam lastik paksu beli tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kualiti rendah sikit.. belasah jer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nak cari hantaran ka ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Belasah jangan tak belasah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aloo tokeii.. senyum manyak panjang haaa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah.. jom minum dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Melantak eskrem la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Paksu pun sama

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Janji rock beb

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Iqa memang suka eskrem mango nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mak yang pun sama

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Abah tak kuar lagi.. kita belasah minum pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sila la minum air tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Iqa ngan limau ais macam biasa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Boleh tido terlekat cenggitu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nak tengok wayang ka ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pakat nak tengok bunga api.. apasal pak cik lari laju sangat ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah start dah..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tinggi jugak dia naik..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku langsung tak bajet cenggini

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tu pasal gambo pelik jer jadi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nampak cahaya kuning yang bergemerlapan tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tu nama dia lampu jalan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Habis punah gambo

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni nama dia melihat lampu jalan bersama letusan mercun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Main jer la lastik cahaya tadi tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sebelum tido, minum eno dulu.. Perut aku penuh angin la pulak..

Enjoice...Sharing is power!!!