mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label lawatan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label lawatan. Papar semua catatan

Sabtu, 11 Mac 2017

Sekolah Tun Fatimah : 20170311 Lawatan


Sekolah Tun Fatimah : 20170311 Lawatan Semalam gi melawat Iqa. Minggu depan periksa. Khamis depan dah mula balik bermalam. Jap aje. Pejam celik pejam celik. Sempat beli goreng pisang dulu depan Fresh Hub tadi. Lepak. Borak borak. Iqa bawak buku nak ulangkaji. Tapi. Borak punya pasal. Dia terus lupa pasal tu. Takpelah. Kita release tensen dulu. Nanti sambung semula ulangkaji. All the best dalam ujian nanti. Good luck and do the best!

Selasa, 14 Julai 2015

Lawatan Kunjung Bantu SK Taman Mutiara Rini


Lawatan Kunjung Bantu SK Taman Mutiara Rini. Foto-foto sekitar lawatan dan perbincangan. Alhamdulillah, diberi sedikit keizinan dariNya.

Rabu, 31 Disember 2014

Lawatan pertama Fiqri ke klinik kesihatan


Lawatan pertama Fiqri ke klinik kesihatan. Semalam. Kena gak pergi klinik kesihatan. Nurse datang. Check. Ada tanda jaundice. So. Pasti la kena gi klinik untuk check darah. Alhamdulillah. Bacaan masih berada di tahap yang OK. Tapi masih banyak kena buat supaya bacaan kembali normal. Apa pun. Kena repeat esok jam 11.00 pagi. Hope for the best.

Selasa, 9 April 2013

Lawatan Syafiqah ke Melaka 6 April

Lawatan Syafiqah ke Melaka 6 April bersama rombongan sekolah dia. Dari awal 6.30 pagi aku dah terpacak depan sekolah dia. Penat nunggu. Masih tak tepati masa jugak. Last last, jam 7.30 pagi baru jalan. Around 10 pagi dah call. Dah sampai dan buat lawatan. OK ler tu.

Khamis, 22 November 2012

Lawatan Khidmat Bantu

Petang semalam, gerak ke dua sekolah. Kebetulan, pagi tadi call; so, attend aje la kan. 1st is sjkt ladang rini. Sekolah ni dah berpindah lokasi ke tapak baru, sebelah smk taman mutiara rini 2. So, attend, take coordinate, cerita apa yang perlu dilakukan. Setel. Next is sk taman tun aminah 2. Pasal 1Bestarinet. Dah masuk schedule dah pun. Just kena wait a little bit. Pastu, dah alang alang kan. Strooling around. Jengjalan tengok projek 1Bris yang tergendala.

kerani dan gb sjkt ladang rini

bangunan baru sjkt ladang rini

lokasi pun baru bagi sjkt ladang rini

pandangan hadapan sjkt ladang rini

next target sk taman tun aminah 2

makmal dan laluan ke padang

bangunan utama

sekali pandang cam kubur la pulak

ni kalau dah leh jalan semula kejap aje ni

hehehe memang cam kubur kan

kerosakan yang tak dibetulkan

tapau makanan sebelum pulang...


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Khamis, 31 Mei 2012

Lawatan sekitar SMK Taman Damansara Aliff

Sekolahnya besar. Fasiliti memang terbaeekkk!!!!. Ronda satu sekolah sesambil memantau kondisi.

Via x8jer







Rabu, 14 April 2010

Lawatan sambil belajar Mak Yang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarSabtu lepas, Mak Yang yang dinanti-nantikan iqa dan inaz telah tiba ke rumah. Iqa sempat tepon pagi tu untuk sesi mengepau mak yang dia. Tau apa dia pau.. Donat Big Apple. Hahaha.. aku pun tak tau tang mana yang sedap sangat donat nih..

Tapi mak yang datang kejap jer. Cam biasa.. Lepak sejam dua pastu beransur balik ke kampung pak yang kat air hitam. Apa pun tq bebanyak pasal datang jumpak anak menakan baru noo.. nanti bulan 12 pakat balik baling beramai-ramai la kita. Mak yang pun bagi present kat iqa dan inaz.. Nak tau padia.. tungguuuu...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Hahahaha.. mak yang takut nak pegang baby lagi.. apa la.. asik nengok jer.. camner la kalau dapat baby nanti..








Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 12 November 2009

Lawatan Sambil Belajar SKTTA 2009 - Day 3



Lawatan Sambil Belajar SKTTA 2009 - Day 3

Place of interest - Taman Rama-Rama, Eye on Malaysia, Masjid Selat Melaka, Bandar Hilir, had our meal at KFC Mahkota Parade. End of the programme.



Lawatan Sambil Belajar SKTTA 2009 - Day 2



Lawatan Sambil Belajar SKTTA 2009 - Day 2

Place of interest - Pusat Sains Negara, Muzium Negara, had our lunch here, Tugu Negara, then off we go Ayer Molek, Melaka and had our dinner there. Sleep at MITC Hotel, Melaka. End of day 2.



Lawatan Sambil Belajar SKTTA 2009 - Day 1



Lawatan Sambil Belajar SKTTA 2009 - Day 1

Place of interest - going to Petrosains, KLCC. Had our meal at Kampung Baru later on. And sleep at International Youth Centre. End of day 1.



Rabu, 22 April 2009

Laporan tak rasmi - Lawatan TKSU ke PPD Johor Bahru

Photobucket

Sneak Preview
Lawatan TKSU ke PPD Johor Bahru

Rasanya aku mesti tak sempat nak update full detail ni
Mata dah ngantuk banget ni
Esok sambung la
Kalau tertidur

Apa yang tak best pasal event ni :
:: Aku tak betul-betul prepare. Memang last minute punya preparation.
:: Bateri flash aku kong. Terpaksa pakai built-in flash. Hasilnya... Ieewww.. Nasib baik dah last-last.