mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pegawai maklumat. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pegawai maklumat. Papar semua catatan

Ahad, 16 Ogos 2015

Get Well Soon Mr. Azlan of PPDJB


Get Well Soon Mr. Azlan of PPDJB. Hmmm... tak sangka tul. Semalam elok ja gi kerja. Siap share gambo kerja hari sabtu kat Maktab Sultan Abu Bakar. Sekali pagi tadi, masa tu aku sesaja share gambar Menteri Pendidikan dan timbalannya. Khusus ditujukan pada JB terutamanya. Sekali dia kata dia down ni. Appendic dah pecah. Tengah tunggu giliran untuk masuk ke Operating Theater kat Hospital Pakar Puteri. Perghhh... Yang best sempat share gambo tangan tu. Nampak gambo atas tu. Tu dia sendiri amik ler tu. Adoyaiii... Apa-apa pun, semoga semuanya berjalan lancar dan you get well soon! Jangan dok lama-lama kat situ, nurse rimas nanti. Ekekeke.

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Isnin, 21 Februari 2011

Prom Muao wif lap Day 3

Klik untuk gambar yang lebih besar
Hari last kat sini.. phewww.. but still two more day to observe
Akhirnya tibalah hari terahir verifikasi data emis peringkat negeri. Walaupun hari ni last day ngan sektor-sektor, aku masih ada dua hari, yang ni stand-alone nyer projek. Kira memang kalau salah aku tanggung la ni. Dengan data yang aku ada, harap harap semua ok.. Dua hari lagi. Tengah malam ahad. Habishhh.. Tutup.. Kalau ada ralat.. hmmmm.. pepaham ajer la. Memang dah tokleh betui dah tu..

Hope for the best for JB>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
heppp... tengok depan..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
menggaru kepala yang tak gatal bak kata halim..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ni ler mender utama aku untuk sepanjang masa verifikasi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bos baru..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
perkhidmatan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
agaknya apa la yang dibincang dua orang ni kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
kita makan dulu sebelum balikk


Enjoice...Sharing is power!!!

Jumaat, 4 Februari 2011

Mesyuarat Maklumat Negeri Johor Bil.1 2011

Klik untuk gambar yang lebih besar
Mesyuarat pertama tahun ni
27 Januari lepas, mesyuarat first maklumat dah dibuat di SMK Dato' Menteri, Batu Pahat. Mesyuarat membincangkan fokus untuk tahun 2011. Misi utama, data yang reliable. InsyaAllah. Johor pasti boleh>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
semua dah ada ya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
misi utama nak dapatkan ralat sifar dengan data yang reliable

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
berat tugas nih. tapi insyaAllah.. boleh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucapan mantan penolong pengarah maklumat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
penyampaian cenderahati perpisahan dari ku maklumat

Enjoice...Sharing is power!!!

Jumaat, 5 November 2010

Mesyuarat Verifikasi Data - Day 3 - Mersing

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 3 November 2010
Masa : 8.00 pagi
Tempat : Seri Malaysia, Mersing
Mood : Alhamdulillah

Akhirnya tibalah ke hari yang terakhir untuk verifikasi data ni. Last sebelum tutup, ralat JB hanya tinggal 16 sahaja. Alhamdulillah. Turun habis. apapun masih kena kejar lagi supaya ralat dapat clear pada 8 November nanti. Insyaallah..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Banyak jugak ralat sampingan yang dikeluarkan oleh en.fazli

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Semakan terakhir

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Taula ralat dah kosong.. seronoknya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Rumusan oleh en.amizan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Rumusan oleh en.yunan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Banyak nak kena kejar lagi nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hai.. apasal pulak nih..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ada kepok lekor lam plastik tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
en.syamsul masih tak berganjak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Rumusan oleh en.fazli

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
en.halil bentangkan presmark baru la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
en.hasni naper nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lain macam la pulak lauk hari last nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sepesel abis

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Yummy..

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 4 November 2010

Mesyuarat Verifikasi Data - Day 1 - Mersing - Sesi Petang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 2 November 2010
Masa : 2.00 petang
Tempat : Seri Malaysia, Mersing
Mood : Bersemangat

Target pagi memang hampir tercapai. Sampai sebelum aku masuk memang dah tinggal 60+. Terus berusaha lagi. Petang ni memang terus drag kerja sampai 6.30 petang, Sesi Malam nanti leh berehat kat bilik. Alhamdulillah.. Selesai sesi petang JB nyer ralat dah tinggal 30++ ja lagi. Kasi turun lagi!!!

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah mula balik sambung kerja.. Mersing memang dah tinggal 1 ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pontian pun dah 0, Kluang pun dah 0.. hebat tul pembersihan kali ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Masalah utama kat sini.. line kejap kejap putus.. perghhh.. menyirap rasanya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Paling banyak kali ni en.shamsul. Sian.. biasanya segamat tak sebanyak ni.. takpa.. teruskan perjuangan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Muar pun dah bawah lima dah ha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Suka ati tul yerk.. aku dah tinggal 20++ petang ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En. Firdaus dan En.Fairuz Pasir gudang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En.Fauzi (Kluang) dan En.Hairul(Batu Pahat). selalu bila sebut hairul mesti dedua angkat kepala. hahaha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En.Halim dan En.Isamuddin dari Pontian

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Boss emis En. Amizan. Serius tul la muka

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cawan en.Hasni yang dah kosong

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En.Halil (Mersing) pun nolong rengrakan yang lain

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En. Fazli cam biasa. mula la sibuk mengetest kamera baru en.halil tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En.Halil pun turut risau pasal nengokkan kamera barunya jadi rebutan ramai

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
En.Shamsul (Segamat) tengah berusaha keras menyelesaikan permasalahan daerahnya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Boss besau, En.Yunan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pelbagai gaya, pelbagai kaedah.. memacam kita cuba dalam memastikan data johor clear kali nih..insyaAllah

Enjoice...Sharing is power!!!