mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label merak. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label merak. Papar semua catatan

Sabtu, 27 Mac 2010

Baju "merak" iqa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarLambat jugak aku hapdet kali nih. Maybe sebab semalam aku penat tahap gaban agaknya kot. Lalok jer sampai ke petang.

Hari jemaat lepas iqa dah dapat baju sukan sekolah dah. Dah takyah pakai baju nuri lagi. Iqa rumah kuning dan secara rasminya masuk lam kumpulan merak sama cam aku. Hahahaha.. Aku nak kuning jadi juara lagi la tahun ni.. Amacam?? Ada brann..

Baju ni a bit larger than her lah. Tapi memang si iqa ni comel jer budaknya. Nampak gelebeh sikit la. Tak kisahlah.. Yang penting aku nak umah kuning pulun lagi jadi juara tahun nih.. dah 4 tahun dah nih.. Harap-harap leh jadi juara 5 kali berturut-turut.. Hopefullyy...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar








Enjoice...Sharing is power!!!