mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label fast food. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label fast food. Papar semua catatan

Isnin, 17 Ogos 2015

Tonight is fast food night


Tonight is fast food night. Aiyooo. Baru je gi melawat orang sakit pasal pemakanan. Yang anak sendiri apa pun tak nak makan malam ni kecuali mender mender ni. Ish ish ish. Yang si kakaknya nak makan ayam uncle best. Sekali bukak depan sekolah la pulak. Penuh ngan kebudaks. Adoyai... Yang si bujang jantan tu nak burger la pulak katanya. Abis camno?

Jumaat, 5 Jun 2015

It's a wrap @ Subway Jusco Bukit Indah


It's a wrap @ Subway Jusco Bukit Indah. Ni ler yang si iqa nak. Dedua ngan kak ngah, pakat sibuk milih untuk hasilkan 6inch sandwich wrap. Belasah ajer ler. Soh amik foot long tak mau.

Selasa, 1 Januari 2013

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting

Melantak kat Pizza Hut petang ni. Lama tak turun pizza hut. Harga... hmmm... memang terbaeekkk!!!! Habis RM85++ hari ni, just makan pizza. Membebel pun tak guna kan. Tu yang aku kata, harga pizza kat legoland lagi murah dari pizza hut. Tak kisah la. Maybe last kot. Mana taknya... Servis charges + tax ajer dah dekat 12 hengget.. Kekeke... Tu yang  borak borak ngan mama tadi... baik makan kat legoland ajer... bodow bodow baru RM50 untuk pizza ngan soup bagai... belasah ajer la. By the way memang boleh tahan la pizza baru ni. Cuma memuakkan... penuh cheese bagai...

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
kami beli pizza udang tu ajer... yang sebelah tu free hokey... pakai kopun starnie

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
sempat posing habis... si ziqri ni takde pose lain ker

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
mama pun dah bengkerk ngan pose si ziqri tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
adik ni suka la pulak posing, tadi nyorok ajer

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
sibuk baca bil la konon tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
hehehe... tengok apa yang tersembunyi tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
apa yang disuka sangat tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
belasah la dulu garlic bread nih

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
besar balik kot.. dulu macam kecik sikit... agaknya la... lama dah aku tak datang pizza hut nih

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
si ziqri pun nak makan ker
 
Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
bil pun nak posing ker

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
makan eskerim

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
soup yang pakat rebut sampai kena beli tambah gitu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
suka no ngan ayat iqa... rasa eskrem ni sama cam eskrem singgit setengah kat mydin tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
hahaha... pasni takyah datang makan eskerem sini dah... kebetulan kebudak ni memang suka bebetul eskerem kat mydin tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
milo yang iqa order tapi dia tak minum... hampes... aku gak yang kena perabih. Tapi rasa dia memang tak sedap



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free