mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Bengkerk tul hari ni. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bengkerk tul hari ni. Papar semua catatan

Isnin, 21 Mei 2012

Bengkerk tul hari ni

Apa kes ntah. Line DG berokband aky edge aje kat jabatan ini hari. Tak bergerak langsung. Blank jap aku hari ni. Yelah... Semua schedule and whatsoever dalam tu kan. Hampes tul. Tu ler jadinya bila dunia terlalu berteknologi sangat. Time ok, yippekaieee lerr.. Time hangguk cenggini, ngan aku aku pun blank..

Ps : nak lagi best... Layan pulak line pon aku yang langsung yeiiillekkk... Apa kes dg ini hari ntah..
Pss : Kat umah ni ok ler pulok..

Posted via Blogger Tab