mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kejohanan Balapan dan Padang MSSD JB 2011. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kejohanan Balapan dan Padang MSSD JB 2011. Papar semua catatan

Selasa, 29 Mac 2011

Kejohanan Balapan dan Padang MSSD JB 2011

Klik untuk gambar yang lebih besar
Majlis perasmian pembukaan oleh tuan pengarah JPNJ..
Pagi ni abis sengal satu badan. Betis, paha, pinggang.. tapi paling terasa paha aku la. Tak tau la faktor mana satu yang jadi penyebab. Yang penting terasa beb pagi ni.

Semalam, sepetang aku kat stadium. Ambik gambo cam biasa. Release tension pun ya bak kata encik Tasuki. Ramai lagi geng geng lama lam fotografi yang aku jumpa, hariri, hakim, and many more la. Tu yang jadi release tul semalam. Ambik snap here and there. Sempat ngupat bebudak photog flash ke bulan.. Hahaha.. ni paling best pasal bak kata hariri la.. tak cukup panas lagi ka.. siap berflash bagai.. dah la tu, yang sedapnya flash ke bulan.. terbaeekkk!!!!

Apa pun aku balik a bit awal.. Pasal aku memang tak suka berjamming di sepanjang jalan raya nih.. tu pun sempat la layan jam ni jugak.. hmmm.. tensen tensen.. Kalau tak jam bukan jb la namanya..

Browse ke bawah untuk 12 kepin picas lagi or..
Browse sini untuk semua picas aku di FB



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Bendera sudah masuk aaa..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
cung tul bebudak ni bawak bendera

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tuan pengarah bersama tuan ppd

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucapan alu aluan tuan ppd

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ucapan perasmian tuan pengarah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
bendera kejohanan dinaikkan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ikrar kejohanan dibaca

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
persembahan pancaragam dari sigs

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
best gak layan nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
gendang 24 dari ex sekolah lama aku dulu, SMKTBI

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
layan kebudak ni lari jap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
layan dua ja sempat.. pastu rehat lama pasal azan asar berkumandang.. lepas tu aku balik..


Enjoice...Sharing is power!!!