mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Iftar @ Barami Seafood. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Iftar @ Barami Seafood. Papar semua catatan

Rabu, 1 Jun 2016

Iftar @ Barami Seafood, Taman Nusantara

Iftar @ Barami Seafood, Taman Nusantara

Iftar @ Barami Seafood, Taman Nusantara. Ni masih senin lepas punya cerita.Kalau ikutkan, aku nak berbuka di Medan Selera Mydin. Nak makan Yee Mee. Sekali. Tutup untuk renpvate lah pulops. Ahh sudah. Belanja bulan je dulu cam biasa. Pastu beli wafel kat Daily Fresh. Masuk je kereta dah Azan. Makan jap wafel tu sambil dok mikir nak berbuka kat mana. Mulanya nak ke Tajri. Sekali lalu kat area Maybank. Terbuka minda untuk ronda ronda area ni. Awalnya berenti depan chicken chop. Lupa pulak nama kedai dia. Tapi orang punya la ramai. Aku cadang ke seafood ni. Yang selang 5-6 kedai dari chicken chop tu. Masuk. Mulanya nak order biasa biasa. Sekali adik inaz nak tomyam dan of coz siakap tiga rasa dia. Dah sudah. Lain pulak jadinya. Hehehe. Makan aje ler. Secara keseluruhan memang OK kedai ni. Siakap dia marbeles. RM70. Standard la harga tu. Siap bungkus sate untuk yang berada kat rumah. Sate dia aku baru makan semalam. Balik. Cam biasa lepas isya' aku akan tido. Lupa semuanya.