mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label cek. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label cek. Papar semua catatan

Ahad, 29 Januari 2012

Asyik lupa aje



Asyik lupa ajer nak bawak dua kandungan surat ni. Satunya cek dari nuffnang. Rasanya dah sebulan aku tak wat paper pun. Satu lagi resit hotel nak wat claim. Nak bawak tapi bila dah naik keter mesti tinggal tempat asal dia.



Sebelum start juara lagu ni.. ni jawab dia. Lambung terus kat seat co pilot. Ada masa esok aku masukkan kat fast cheque. Yang lagi satu taruk lam bilik aku.. Moga tak lupa lagi la kan

Sabtu, 11 Julai 2009

Cek pertama dari Nuffnang

Sesampai jer rumah tadi terkejut gak nengokkan surat dah sampai terkeluar kat peti surat kat dinding sana tu. Mak aih, banyaknya dapat surat hari ni. Check punya check, satu ni jer yang paling pelik.. Sekali bukak.. Yahuuu.. Cek pertama dari NUFFNANG!!! Bestnyer. Aku eager sesangat itu hari. RM50 pun nak kuarkan. Lawak tul. Dapat la RM49 lepas tolak RM1 cas pengendalian.

Lepas ni nak kuarkan yang kedua lak. Lapi tunggu lama sikit la kot. Takkan nak kuarkan dua angka jer kan..