mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kaki bengkak : My new set of medicine. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kaki bengkak : My new set of medicine. Papar semua catatan

Isnin, 16 Jun 2014

Kaki bengkak : My new set of medicine

Kaki bengkak : My new set of medicine. Hmmmm. Susah mau cakap. Maybe sebab aku degil sangat kot. Suka paksa diri. Aku rasa aku mampu buat, aku akan buat. Tapi. Lepas ni, memang aku buat ikut kemampuan lah kot. Sembahyang pun aku dah mula buat secara duduk. Kalau tak, memang aku paksa kaki aku tu. Dah la sakit, buat juga cara yang aku pasti akan menyakitkan kaki aku. Tu pun yang doktor pesan. Dan diingatkan. Dah elok sikit nanti, sila bersenam. Mulakan dengan cycling. Ai ai cip. And. Now. Nak buat treatment semula. Melantak ubat dan tido la. Alhamdulillah. Semalam. Sangat nyenyak tido. Dah tak rasa sakit. Tapi bila nengok kaki. Hmmm.. tu yang aku kata aku degil. Aku masih dibawah pengaruh ubat ni... Hahaha... Doktor kasi MC dan cakap please, please, please, relax. Saya nak awak tak kemana-mana seminggu ni. abis semua program aku!

ini memang set yang tak sama langsung dengan yang sebelum ni.