mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label JPNJ. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label JPNJ. Papar semua catatan

Khamis, 20 Ogos 2015

Program EKSA SPMICT 28 Ogos 2015


Program EKSA SPMICT 28 Ogos 2015. Sisih berlangsung di seluruh kawasan Blok B. Chaiyok! Join sebelah pagi, jadi makcik shredder. Wakakaka! Shredder beb. mana ninja turtle itu! Sebelah petang nak menumpu semula pada data on dialog prestasi.

Jumaat, 23 Januari 2015

Full Revised - Taklimat Pegawai Meja dan Pegawai Perhubungan Sekolah Fokus JPNJ Tahun 2015


Full Revised - Taklimat Pegawai Meja dan Pegawai Perhubungan Sekolah Fokus JPNJ Tahun 2015. Berlangsung dengan jayanya pagi ini. Watikah turut disampaikan bagi merealisasi fungsi kami dalam membantu Sekolah Fokus.

Ahad, 18 Januari 2015

Taklimat Pegawai Meja dan Pegawai Perhubungan Sekolah Fokus JPNJ Tahun 2015

Taklimat Pegawai Meja dan Pegawai Perhubungan Sekolah Fokus JPNJ Tahun 2015. Berlangsung dengan jayanya pagi ini. Watikah turut disampaikan bagi merealisasi fungsi kami dalam membantu Sekolah Fokus.



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Jumaat, 28 November 2014

PERHIMPUNAN BULANAN JPNJ BIL.11/2014


PERHIMPUNAN BULANAN JPNJ BIL.11/2014. Foto foto sekitar majlis perhimpunan November 2014 anjuran SPsK.

Selasa, 24 Disember 2013

Perhimpunan bulanan bil.12/2013 pelancaran logo jpnj

Perhimpunan bulanan bil.12/2013 pelancaran logo jpnj dan diikuti dengan penyampaian sijil penghargaan.

Jumaat, 3 Disember 2010

KIK 2010 - IMPAK last prep

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 29(??!)30 November 2010
Tempat : Bilik 1013 (yakni bilik aku, en. jamal & mat nor)
Masa : aroundd... pepagi gitu
Mood : Kecut.. Penat.. Tak dapat digambarkan

Bertempat kat bilik aku, kitaorang dah wujudkan suasana sebijik lam bilik pembentangan. Test weh.. test.. Masa tiba tang demo sistem, baru kesan satu masalah.. Masa!!! Bayang la, sambil baca, sambil isi, makan tahun tu.. Last last aku tukar dari online aku jadikan video. Apa susah.. kan zaman teknologi kan. Cari software rakaman terus aku rakam apa yang aku taip apa semua kat skrin. Pastu edit balik ikut skrip. Bab isi siap FF lagi. FF tu fast forward la.. Sampai yang baca pun dah tak terkejo dibuatnya. Apa pun memang penat wehh.. Ye lah kan.. Kalau boleh nak menang la kan, sapa yang datang untuk kalah kan.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sampai terbeliak bijik mata dengar en.hanafi bagi taklimat.. mat nor tu dok hapal skrip ka apa tu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Test round ke berapa tak ingat. yang aku.. dok sibuk wat bideo balik.. memang tak tele ngan pembentang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
OK.. dah boleh mula balik.. bideo pun dah siap aku edit

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Lepas cik lah ni masuk part bideo aku.. ngam..

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 4 November 2010

Mesyuarat Verifikasi Data - Day 1 - Mersing

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 1 November 2010
Masa : 2.00 petang
Tempat : Seri Mersing, Mersing
Mood : Banyak nak kena setel nih

Petang ni dah mula dah sesi pertama mesyuarat verifikasi data emis untuk kutipan oktober 2010. Ralat untuk JB bermula dengan 180++. Wah.. banyak tu. Takpa.. sesatu kita kasi clear. Target aku memang below 20, kalau boleh kosong terus.. Chaiyokk!!!

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah sampai dah pun seri malaysia. Tapi pelik apasal nak letak pelekat penghalang depan hotel dia ntah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Suasana yang masih sunyi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Terus wat pendaftaran dan minum jap sementara nunggu bilik

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah masuk bilik dah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Letak beg, pusing keliling, tukar baju

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Leh tahan gak keadaan bilik air dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Boleh la kan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cuma tadak tub mandi ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Luar bilik aku

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tepi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kolam renang dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ada pentas, leh wat karaoke tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dan bermula la mesyuarat kami petang tu..

Enjoice...Sharing is power!!!

Edisi terlepas : Benchmarking Ganu the movie



Patut la aku cari lam blog aku tak jumpa. Rupanya memang aku tak pernah linkkan pun. Tu la akibatnya kalau sampai 5-6 kali haplod ke youtube. Kes letrik trip kat rumah aku tempoh hari..

Enjoice...Sharing is power!!!

Sabtu, 30 Oktober 2010

Mesyuarat Prestasi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 28 Oktober 2010
Masa : 10.00 pagi
Tempat : JPN Johor
Mood : Cool and easy

Meeting ni memang permulaan untuk menjadikan sistem Presmark sebagai sistem rasmi untuk kemasukan dan penyimpanan data prestasi untuk seluruh negeri Johor. Tapi memang banyak lagi yang perlu diputuskan dalam satu mesyuarat khas berkaitan dasar, sebab selama ni presmark digunakan untuk cater untuk persekitaran sekolah. Bila nak upgrade untuk kegunaan negeri, banyak lagi variable yang perlu diperhalusi, terutama oleh bahagian dasar terlebih dulu.. Tapi ni memang permulaan yang baik.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cun bangat bangunan baru nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Banyak jugak isu yang dibangkitkan

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni wakil kita la ni

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mula menayangkan dan membincangkan berkaitan presmark

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kita kena buat meeting lain berkaitan dasar dulu, baru kita meeting semula dengan pembangun

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dan lagi snap sekeping sebelum balik

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 7 Oktober 2010

Benchmarking Ganu - LeBEST

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 5 Oktober 2010
Masa : 10.00 pagi
Tempat : SMK Lembah Bidong
Mood : Hmmmm..

Pagi ni kami ke sekolah lembah bidong. Leh tahan. Sekolah biasa yang dielitkan oleh kerajaan negeri. Nothing much to say. Taklimat oleh pengetua sekolah. Quite good presentation, full of colours. Lepas taklimat kami dibawa melawat sekitar sekolah. aku ngan lutfi sama shamsul merayap ke tempat lain, pusat akses. Banyak gak kami survey. Ada lebih sorang juruteknik sebab dia ada eio khas dari kerajaan negeri. Lepas tu kami dibawa ke tempat niche dia, aeronautical. Sempat belasah simulator. Terempas ja aku control. Hancus. Zamri memang terer.. Memang kaki simulator nih.. Pas dah setel terus bergerak ke bas..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dewan besar dia. Masa kami sampai baru abis peksa PMR.. apa la pi melawat sekolah orang time time peksa nih ntah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Antara landmark dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Koleksi piala dan trofi yang dimenangi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pintu ke pejabat sekolah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Semua mengambil tempat untuk mendengar taklimat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pengetua dah mula sesi taklimat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni bukan sakit gigi, tapi tengah menjawab talipon.. apa lagi.. kes ePerlu la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sibuk nampak menyain

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Fail tersusun kemas

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hai.. dengar taklimat pun dah cedera parah ka

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap ada sudut pameran ict

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Leh tahan besar pusat akses dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Pi nengok koleksi kapal terbang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni gabung ni.. ada yang cikgu buatm ada yang kebudak buat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Hai.. sibuk nampak menerai simulator

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Wooo.. En. zamri menunjukkan ketereran dia.. memang penuh peminat.. mana taknya.. setakat ni dia sorang jer yang leh kontrol kapal terbang tuh

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kalau awak nak masuk sini pun saya terima pasal awak terer

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap ajar.. tu pun tak terer terer jugak.. termasuk la aku

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Posing pun jadi lah

Enjoice...Sharing is power!!!